Darkstar

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Darkstar
İnteraktif oyun filmi Darkstar'ın üreticisi ve yapımcısı Jeff Williams, birkaç gün önce projelerine dair bazı yenilikleri dile getirdi. Williams öncelikle, Darkstar'ın birkaç zaman önce bazı bloglarda okunduğu üzere bir "Hoax" olmadığını vurguladı. Uzun zaman yapımcılardan ses çıkmamış olmasının, tamamlanmasına az kalmış oyunun üzerinde halen çalışılmasına bağlı olduğu söylendi.

Sorunların genel manada bir Quicktime güncellemesiyle alakalı olduğu, Darkstar'da kullanılan Quicktime işleri ve multimedia araçlarının Quicktime 7'den önceki sürümlerle uyumlu olmadığı belirtildi.

Adobe'den, yapımcısı Tribalmedia'nın Darkstar için hazırlanan bir platform geliştirdiğini söylediği IShell'e bir geçiş planlandığı ifade edildi. Bu, programlama bakımından sıfırdan başlamak olsa da Williams, çok belirgin bir gecikme olmayacağını taahhüt ediyor ve diyor ki:

"Multimedyaların oluşturulması bu sürecin en küçük kısmı."

Williams ayrıca, Darkstar için Rock grubu Rush'un 24 şarkısının lisansının alındığını ve oyunun tam sürümünde kullanılacağını bir kez daha teyit etti. Buna ilaveten oyun, PC haricinde mutlaka Mac OSX için de yayınlanacakmış. Avrupa'da çıkışı için de az bir zaman kalmış:

"Sizi başka bir dünyaya kaçırmak için Londra'da MegaStore'de pusuya yatmış ve hazır bir şekilde bulunacağıma söz veriyorum."

Williams net bir çıkış tarihi açıklamadı. Bununla birlikte 2007 yazına kadar çalışır bir beta yayınlanacak. İlk çıkış tarihi 2002 için planlanmıştı. Clive Robertson'lu (Sunset Beach) ve Mystery Science Theatre'nin oyuncularının başrollerde yer aldığı bilim-kurgu thriller'i 2000 yılından beri geliştirilmekte ve hala bir yayıncısı yok.

Kaynağa ulaşmak tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darkstar
İlginizi Çekebilir