Daryl ve Michonne Fortnite oyununa ekleniyor

Alparslan Gürlek 17.12.2020 - 13:01
The Walking Dead dizisinin sevilen iki karakteri Michonne ve Daryl Fortnite oyununun yeni karakterleri olacak. Yeni paketle birlikte satılıyor.

The Walking Dead dizisinin sevilen iki karakteri Daryl ve Michonne, Fortnite oyununun yeni kostümleri arasına katılıyor. Felaketzede Kardeşliği setiyle birlikte satın alınabilecek bu iki karakter kostümü aynı zamanda ikişer farklı görünüş de içeriyor. Katanası ile Michonne ve Av Arbaleti ile Daryl Dixon savaşa katılıyor.

Daryl ve Michonne da mücadeleye dahil oluyor

Yayınlanan yeni fragman ile Sıfır Noktası'ndan geçerek artık ağır ağır yürüyen zombileri kesmek yerine koşarken gökdelen inşa eden oyuncularla mücadele etme şansına erişen Daryl Dixon ve kılıç ustası Michonne karşımıza çıkıyor. Oyun içi mağazada şu anda satın alınabilir olan Felaketzede Kardeşliği seti ile The Walking Dead dizisinin en dikbaşlı ve yırtıcı karakterleriyle ava katılabilirsiniz.

Daryl Dixon'un av bıçağı ve arbaleti ile oynayabiliyorsunuz. Michonne ise her zaman olduğu gibi Katana ile kesme biçme işlerine devam edecek. Aynı zamanda Felaketzede Kardeşliği setini satın aldığınızda iki karakter için de iki farklı stilin kilidini açmış oluyorsunuz. Fortnite ile The Walking Dead arasındaki geçiş aslında bu ayın başlarında duyurulmuştu. İki karakter sonunda bugün Epic Games'in oyununa doğru yolculuk yapıyorlar.

Fortnite karakter yelpazesi genişlemeye devam ediyor. Mandalorian ve Baby Yoda geçen ay oyuna dahil oldu ve kısa bir süre sonra onları God of War'dan Kratos, Halo'dan Masterchief takip etti. Fortnite'ın hareketli ekosistemi bu bilindik karakterleri bünyesine dahil etmesiyle daha da güçleniyor.

Daryl ve Michonne Fortnite oyununa ekleniyor

Karakterlerin iki farklı stili olduğundan bahsetmiştik. Bu Daryl Dixon için "Haydut Daryl" ve Michonne için de "Pelerinli Michonne" olarak karşımıza çıkacak. Epic Games'in yayınladığı yazıdaki çok güzel bir cümleyi de buraya eklemeden edemem. "Kötülerle yüzleşmek iyileri bir araya getirir!" Ayrıca oyunda Michonne'nun Katanası, kınından çıkarılıp kazma olarak da kullanılabiliyor. Daryl'ın bıçağı da aynı işlevi görecek.

Yılların eskitemediği The Walking Dead dizisi de 11. sezonu ile birlikte final yapacak. Dizinin 10. sezonunun üç parçaya ayrılma ihtimalinden de söz ediliyor. Ayrıca 10. sezonun Netflix'e geleceği tarihle ilgili haberimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2020 10:01
daryl benzememiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2020 03:51
Bu kadar itici bir oyun tarihte yoktur. bi beni eklemedikleri kaldı oyuna
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daryl ve Michonne Fortnite oyununa ekleniyor
İlginizi Çekebilir