The Walking Dead son sezonu 3 parçaya ayrılabilir

Berat Darıcı 1.12.2020 - 10:15
The Walking Dead evreninde geçecek filmlerin üçleme olma ihtimali var. Ayrıca dizinin son sezonu 3 ayrı parça olarak yayınlanabilir.

The Walking Dead için yeni bölümler yaklaşırken yeni haberler hız kazanmaya başladı. Insider The Walking Dead'in içerik sorumlusu Scott Gimple'a diziyle alakalı pek çok soru sormayı başarmış. The Walking Dead'in başrolü şerif Rick Grimes için çekilecek olan film harika olacakmış. Diğer yandan dizinin son sezonu 3 ayrı parça olarak yayınlanabilir.


The Walking Dead evrenin önemli ismi Rick Grimes'ın filmleri üçleme olabilir

Henüz sinemada yayınlanması dışında hakkında pek bilgi sahibi olmadığımız yeni filmin aslında 3 film olarak çıkma ihtimali bulunuyor. Bunun neye bağlı olduğu kesin değil. Fakat ilk filmin başarısına göre hareket edilmesi çok yüksek bir ihtimal. İlk filmin çekimleri pandemiden dolayı yavaş olsa bile ilerliyor. Filmin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

10. sezonun ilk 10 bölümü 1 Aralık 2020 tarihinde Netflix'e üzerine gelen The Walking Dead'i 6 bölüm daha bekliyor. Bu bölümler yine 10. sezona dahil olacaklar. 28 Şubat 2021 tarihinde yayınlanacak olan 6 bölüm ile beraber dizinin geriye toplam 30 bölümü kalıyor. 11. Sezonda final yapacak olan The Walking Dead, son sezon için 3 ayrı parça şeklinde bir düzenleme yapabilir. Bu durum dizinin daha geç final yapmasına sebep olacak demektir. Çünkü parçalar arasında bekleme süreleri olacak ve izleyiciler daha uzun süre bölüm bekleyecekler.

The Walking Dead son sezonu 3 parçaya ayrılabilir

TWD sona erdikten sonra Fear the Walking Dead'de TWD'den daha fazla oyuncu görecek miyiz?

Bu soruya Scott Gimple kesin bir cevap vermiyor. Her iki dizinin farklı yörüngelerde olduğunun altını çizen Scott, asla "asla deme" diyerek sözünü bitiriyor.

TWD evreni Daryl ve Carol karakterlerine odaklanan yeni bir dizi, Fear the Walking Dead ve Walking Dead World Beyond dizileriyle devam edecek. Bu iki diziyi Amazon Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca The Walking Dead'in ilk 10 sezonu şu anda Netflix üzerinde ulaşılabilir durumda. Drama, korku ve gerilim üzerine odaklanan The Walking Dead'in 2022 yılında biteceği düşünülüyor. Elbette bu tarihi pandeminin ve son sezonun kaç parçaya bölüneceği gibi etkenlerin değiştirme ihtimali bulunuyor.

 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2020 14:46
Dizi dünyasının değişmez kuralı. Ana karakteri öldürürsen o dizi biter. Bu dizi biteli çok oldu
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2020 17:47
Üç nickname de aynı olum sen kendi kendine mi konuşuyon
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2020 03:28
Burda arka sokaklar izlemiyoruz THE WALKİNG DEAD İZLİYORUZ
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2020 22:54
söylediğinde haklısın fakat sadece bu dizi için geçerli...çünkü walking dead rick'in hikayesini onun perspektifinden anlatıyor...o gidince dizide teknik olarak bitti fakat pat diye bitiremiyorlar işte...3 tane flimle birlikte bitecek inşallah...araya pandemi girmese ilk flim gelmişti bile...nasip...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead son sezonu 3 parçaya ayrılabilir
İlginizi Çekebilir