DAÜ'de "Oyun Sektörü ve Oyun Geliştirme" konferansı

Merlinin Kazanı 24.04.2012 - 17:41
Özgür Yıldız ve Mahmut Saral'la baş başa
Doğu Akdeniz Üniversitesi Oyun Platformu tarafından organize edilen “Oyun Sektörü ve Oyun Geliştirme” Eğitim Günleri  konulu etkinlik 8 - 9 Mayıs 2012 tarihlerinde 12:00-18:00 saatleri arasında Aktivite Salonu`nda gerçekleştiriliyor.

Dünyanın hızla büyüyen ve gelişen sektörlerinden biri olan video oyun endüstrisini öğrencilere daha yakından tanıtmayı hedefleyen etkinlikte `Taleworlds`, `Merlin`in Kazanı` ve `TOGOG` gibi Türk oyun sektörünün önemli kuruluşlarında görev alan ve alanında uzman kişiler DAÜ`lü öğrencilerle buluşuyor.

DAÜ'de "Oyun Sektörü ve Oyun Geliştirme" konferansı
Etkinlik kapsamında öğrenciler Taleworlds kurumunun başarı hikayesini birinci ağızdan dinleme, Merlin`in Kazanı ile oyun sektörünün dünü, bugünü ve geleceği üzerine sohbet edebilme ve ayrıca TOGOG ile birlikte `Unity3D` ve `Modelleme` üzerine eğitimlere katılarak kendilerini geliştirebilme fırsatını yakalayacaklar.

Eğitimler sırasında öğrencileri bir çok sürpriz hediye beklerken, eğitimlere katılan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir. Organizasyona katılamayanlar için ise TOGOG.TV üzerinden organizasyon boyunca yapılan eğitimler canlı olarak yayınlanacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
DAÜ'de "Oyun Sektörü ve Oyun Geliştirme" konferansı
İlginizi Çekebilir