Days Gone 2 imza kampanyası oldukça ilgi gördü

Alparslan Gürlek 20.04.2021 - 14:04
Days Gone 2 için hayranlar tarafından başlatılan imza kampanyası fazlasıyla ilgi gördü ve 50 bin kişi "bu oyunun fişini çekemezsiniz" diyor.

Days Gone 2 bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde de haberini yaptığımız üzere Sony tarafından reddedilmişti. Gelen raporlara göre Sony Interactive Entertainment, geliştirici Bend stüdyosunun devam oyunuyla ilgili planlarını reddederek, onları kısım kısım büyük stüdyolara yardımla görevlendiriyor. Bu haberlerin ortaya çıkmasının ardından Change.org'da bir imza kampanyası başlatan hayranlar devam oyununun gelmesi için şu ana kadar 53.725 imza topladı.

Days Gone 2 için hayranlardan büyük adım

Başlatılan imza kampanyası başarıyla devam ederken açıklamasında da şu ifadelere yer verilmiş:

"Sony PlayStation'ın Days Gone 2'yi onaylamasını isteyen milyonlarca insan var. Ucu bu kadar açık biten bir hikayenin fişini çekemezler."

Tabi bu imza kampanyasının Sony'nin Bend hakkındaki planlarını değiştirmede etkisinin düşük olacağını söyleyebiliriz. Yine de Days Gone'ın orijinal direktörü Jeff Ross Pazartesi günü hayranlara destekleri için teşekkür etti ve bu imza kampanyasının, oyunun arkasındaki ekip için çok şey ifade ettiğini söyledi. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi:

"Days Gone imza kampanyasını 50.000'e çıkaran herkese teşekkürler! Bu şey nerede biterse bitsin, sevginizin benim ve takımın üyeleri için ne kadar önemli olduğunu bilmenizi istiyorum. Days Gone hayranları en iyi hayranlardır!"

Days Gone 2 imza kampanyası oldukça ilgi gördü

Açıklamayı yapan Jeff Ross ve John Garvin, geçen yıl Bend'den ayrıldı. Her ikisi de bu ay God of War'un geliştiricilerinden David Jaffe ile yaptığı röportajlarda ayrılışlarını ve Bloomberg'in Days Gone 2 hakkındaki raporunu konuşmuştu. Ross, Days Gone 2 için bir noktada çalıştığını doğruladı ancak eski işvereniyle yaptığı bir gizlilik sözleşmesi nedeniyle iptal edilip edilmediğini onaylamadı.

Bununla birlikte önemli bir çevrimiçi mod için planlar da dahil olmak üzere devam eden görüşmeleriyle ilgili bazı ayrıntıları ortaya çıkardı ve ilk oyunun satışlarının Sony'yi yeşil ışık yakmaya ikna edecek kadar güçlü olmayabileceğini şiddetle öne sürdü. Bildiğiniz gibi dün yaptığımız bir haberde John Garvin'in de oyunculara bu yönde bir sitemi olmuştu. "Eğer bir oyunu tam fiyatıyla satın almadıysanız, bir devam oyunu beklemeyin" demişti. İlgili haberimize de hemen alt taraftan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2021 10:49
bu oyun gibi muhtesem atmosferli oyun yok. müzikleri bu oyun gibi oyun yok. sirf iki sync sorunu var diye pislik attiniz oyuna. bu oyunun katili oyun dergileri. rdr2 ile mutlu mesut yasayın. days gone 2 diye bi oyun olmaz. bunu 4 senede yapmislar zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2021 13:38
Microsoft'un yerinde olsam o stüdyonun çalışanlarını kendi bünyeme kararım Sony gibi bir firma ile çalışılmaz hem müşterisini hem çalışanlarını sömürüyor.
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2021 10:02
Aynen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2021 00:36
Bu oyunun 2. ci versiyonunda şehirede inme olsa tadindan yenmezdi . Ama gel görki böyle bir oyunun devami nasil gelmez uyuz herifler, çok beğenerek 3 kere bitirdim 2 ps4 pro 1 ps5 de bitirdim harika ötesinde bir oyundu .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone 2 imza kampanyası oldukça ilgi gördü
İlginizi Çekebilir