DC animasyonu Batman: Soul of the Dragon'ın ilk fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 21.11.2020 - 13:40
Çalkantılı 70'lerin ortasında geçen DC animasyon filmi Batman: Soul of the Dragon, 12 Ocak'ta izleyicilerle buluşacak.

Ünlü animasyon yapımcısı Bruce Timm, Batman: Soul of the Dragon ile Kara Şövalye'yi 70'li yıllara geri götürüyor. Warner Bros. Animation ve DC tarafından geliştirilen uzun metrajlı animasyon filmi, Warner Bros. Home Entertainment tarafından yayınlanacak. 12 Ocak 2021 tarihinde dijital platformlarda gösterime girecek filmin, 26 Ocak'ta ise 4K Ultra HD Blu-ray sürümü piyasaya çıkacak. Buna ek olarak film, şiddet açısından R olarak derecelendirildi. Filmin 4K Blu-ray sürümü 39,99$, normal Blu-ray sürümü de 29,98$ fiyat etiketine sahip.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge animasyon filminden tanıdığımız Jeremy Adams tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını Sam Liu üstleniyor. Doğaüstü dövüş sanatları fantezisi olarak nitelendirilen filmde Batman, kötülerle savaşmak için O-Sensei'nin akıl hocalığında Bronze Tiger, Lady Shiva ve Richard Dragon'dan oluşan bir ekip kuruyor.

DC animasyonu Batman: Soul of the Dragon'ın ilk fragmanı yayınlandı

DC animasyon filmi Batman: Soul of the Dragon, 12 Ocak'ta izleyicilerle buluşacak

Çalkantılı 70'lerin ortasında geçen bu Elseworlds macerasında Bruce Wayne, usta bir akıl hocasından eğitim alıyor. Bruce, diğer seçkin öğrencilerle birlikte dövüş sanatları felsefesinde şekilleniyor. Onların oluşturdukları ömür boyu sürecek bağlar, geçmişten gelen ölümcül bir tehditle birlikte ortaya çıkıyor. Bu dünya ve ötesinden gelen kötülerle mücadele edebilmesi için Batman ve dünyaca ünlü dövüş ustaları Richard Dragon, Ben Turner, Lady Shiva ve O-Sensei'nin ortak çabaları gerekiyor.

Batman: Soul of the Dragon'ın orijinal seslendirme kadrosunda, Bruce Wayne (David Giuntoli), Richard Dragon (Mark Dacascos), Lady Shiva (Kelly Hu), Ben Turner / Bronze Tiger (Michael Jai), O-Sensei (James Hong) ve Jeffrey Burr (Josh Keaton) gibi ünlü isimler yer alıyor. Film, Richard Dragon, O-Sensei, Bronze Tiger ve Lady Shiva karakterlerini yaratan efsanevi DC yazarı Dennis O'Neil adına yapılıyor. O'Neil, 11 Haziran 2020 tarihinde hayatını kaybetmişti.

Son olarak filmin yayınlanan resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2020 19:34
ülkemiz de kutulu versiyonunu nereden satın alabiliriz acaba ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC animasyonu Batman: Soul of the Dragon'ın ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir