DC Marvel Sinematik Evreni planı üzerinde çalışıyor

Murathan Özlü 7.08.2022 - 17:29
Marvel Sinematik Evreni, ezeli rakibi DC ve Warner Bros'un yeni patronlarına ilham kaynağı olacak, uzun vadeli bir plan hazırlanıyor.

DC Marvel Sinematik Evreni formülü üzerinde çalışıyor. Warner Bros. Discovery CEO'su David Zazslav, çekimleri tamamlanan ancak iptal edilen Batgirl filmi ve DC evreninin geleceği sorulduğunda " İnanmadığımız filmleri vizyona sokmayacağız" cevabını vermiş.  Zazslav, Batgirl filminin adını telaffuz etmemiş ancak DC filmlerinin geleceği hakkında " Hazır olmayan bir filmi vizyona sokmayacağız, güvenmediğimiz yapımlar üzerinde çalışmayacağız" ifadelerini kullanmış.

DC Marvel Sinematik Evreni yolundan gidecek

David Zazslav, Warner Bros Discovery çatısı altındaki süper kahramanları saydıktan sonra, DC filmlerinin tamamını kapsayak bir yeniden inşa sürecine girildiğini belirtmiş:

" Her şeyi sıfırladık, planlanacağımız iş alanını yeniden inşa ettik. Önümüzdeki 10 yıllık süreçte DC filmlerini inşa edecek bir ekibimiz olacak. Bu sistem aslında, zamanında Alan Horn ve Bob Iger'ın Kevin Feige ile yaptıkları planlamaya benzer, uzun vadeli bir plan olacak."

DC Marvel Sinematik Evreni
Zazslav, şu an yapım aşamasında olan Black Adam, Shazam'ın devam filmi ve başrolündeki Ezra Miller'in çeşitli taciz suçlamaları ile karşı karşıya olduğu The Flash filmlerinden de bahsetmiş. Ancak bu planın, HBO Max dizileri Peacemaker ve Harley Quinn gibi yapımları nasıl etkileyeceğini belirtmemiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2022 20:52
Bir atasözü der ki Geçti Bor'un pazarı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC Marvel Sinematik Evreni planı üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir