DC çizerleri, sevilen Robin karakterini bir kez daha öldürebilir

Furkan Güler 23.11.2018 - 16:03
Batman'in en büyük yardımcısı görünüşe göre hayatını kaybedecek.

DC evreninin en çok sevilen karakterlerinden bir tanesi olan Batman'in en büyük yardımcısı Robin, her ne kadar DC filmlerinde pek fazla gözükmese de oyunlarda ve çizgi romanlarda oldukça fazla kez karşımıza çıktı. Neredeyse her Batman hikayesinde olan güçlü karakterimiz, DC çizerlerinin elinde bir kez daha hayatını kaybedebilir.

Robin bir kez daha öldü

DC, Robin karakterini bir kez daha öldürebilir

Trajik ölümleri ile okuyucuları bazen üzen Robin karakteri, Batman Beyond'un 29. sayısında cansız bir şekilde Batman'in kucağında bulunuyor. Hikayede (bir önceki sayıda) Bruca Wayne tarafından göreve yollanan ve özel bir Robin kostümüne sahip olan Matt, görünüşe göre ilgili görevden sağ çıkmayı başaramamış. Diğer bir yandan okuyucular, Robin'in ölümü ile hikayeye başka bir kötü karakterin de dahil olacağını tahmin ediyor.

Titans dizisinde Robin karakterini bolca yakından göreceğiz. Ancak DC hayranları geride kalan bu karakterleri beyaz perdede yüksek bütçeli filmlerde görmek istiyor. Yakın zamanda beyaz perdede Aquaman ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan DC, filmin gişede başarılı olmasını bekliyor. DC tarafından sonrasındaysa Shazam filmini göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC, Robin karakterini bir kez daha öldürebilir
İlginizi Çekebilir