Dead By Daylightın yeni üyesi Hellraiserdan gelebilir

Murathan Özlü 17.08.2021 - 10:47
Dead By Daylight oyuna popüler kültür katil/canavarlarını ekleme furyasını Hellraiser evreninin ana kötüsü ile devam ettirebilir.

Dead By Daylight,  son dönemde oyuna eklediği popüler kötü karakterler ekibine Hellraiser serisinin ana kötüsü Pinhead'i de ekleyeceği iddia ediliyor. DBD, oyuna daha önce Silent Hill evreninden Piramit Kafa ve içinde Nemesis'in de bulunduğu bir Resident Evil Dead By Daylight kesismeşi ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Dead by Daylight yeni karakteri Pinhead olabilir

Dead by Daylight ile Hellraiser kesişmesine dair iddialar, oyunun Discord kanalına eklenen bir ses dosyasının ardından gündeme geldi. Ses dosyasının  bir spektograma konulmasıyla ortaya çıkan kelimenin HELL, dosyanın Twitter'a koyulan sözlü halinin ise RAISE kelimelerini ortaya çıkardığı iddia edildi.

Dead by Daylight

Bunların üzerine bir de oyunun resmi Youtube kanalında yayınlanan bir fragmanın detaylarında, 19,87'nin birleşimiyle oluşan 1987 sayısının, Hellraiser'ın ilk filminin yayınladığı tarihe işaret ettiği iddia ediliyor.

Fragmanda soluk şekilde gösterilen arka plandaki çiçek benzeri kırmızı görselin ise, Pinhead'in de dahil olduğu Cernobities tarikat üyelerinin çağırılmasında kullanılan nesnelere benzediği iddia edildi. Bu gizem üzerine daha da fazla eğilen bir DBD hayranı,  oyunun Çince Youtube kanalına göz atarak,  video başlığında Hellraiser'ı bulduğunu iddia etti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead By Daylightın yeni üyesi Hellraiserdan gelebilir
İlginizi Çekebilir