En iyi Dead Island 2 paskalya yumurtaları

Tunay Şahin 4.05.2023 - 16:55
Dead Island 2'deki en iyi paskalya yumurtaları, kimi zaman eski oyuna gönderme yaparken kimi zaman da yayıncılara saygılarını (!) sunuyor.

Dead Island 2, oyuncuları genellikle her kuytu köşeye bakmaya teşvik eden bir oyun. Genellikle alışılmışın dışına çıktığınızda keyif alacağınız bir şeyler olduğunu görürsünüz. Bazen oyunda sadece bir Paskalya Yumurtası bulmak bile bize keyifli anlar sunuyor. Sözü daha fazla uzatmadan, işte Dead Island 2'deki En İyi Paskalya Yumurtaları arasından sizler için seçtiklerimiz.

En iyi Dead Island 2 Paskalya Yumurtaları

1. Kime Voodoo Yapıyorsun? (Who Do You Voodoo?)

Oyun süresi boyunca sık sık ortaya çıkan referanslardan biri ilk Dead Island'a yapılan bir gönderme. Oyuncular geri dönen Sam B karakterinin etrafında dolaştıklarında göreceklerdir. Sam B'ye oyun boyunca birçok kez atıfta bulunuluyor. Onun etrafında yeterince zaman geçirirseniz, ilk oyunun fragmanındaki şarkının sözlerini söylemeye başlar.

En iyi Dead Island 2 Paskalya Yumurtaları - 1

Oyundaki diğer karakterler de bu şarkıya sık sık atıfta bulunuyor. Şarkının popülerliği nedeniyle insanların Sam B'nin kim olduğunu hatırlaması gerektiği sık sık bir şaka olarak ortaya çıkıyor.

İlginizi Çekebilir: Dead Island 2'nin hazin hikayesi

2. Birçok Film Göndermesi

Los Angeles'ta geçen Dead Island 2'nin bir sürü film referansına sahip olması sürpriz değil. Sonuçta, oyunun bir bölümünde oyuncular film setinden film setine geçerek sürüyle savaşıyor. Bu aşamaların her birinin kendi referansları var, ki bunu görmek gerçekten çok güzel. Bu Paskalya Yumurtası keşfedilecek bir ton içerik sunuyor. Film ve TV meraklıları için The Shining, Dawn of the Dead gibi birçok yapıma referans var.

En iyi Dead Island 2 Paskalya Yumurtaları - 2

Bunlar Hell-A'nın her yerine dağılmış durumda. Örneğin, oyunun görevlerinden biri olan Beach Offensive sırasında The Shining'e bir gönderme bulunuyor. Oyuncular ağır endüstriyel, askeri kapılardan birinin üzerinde karalanmış Redrum (2007 yapımı korku-gerilim filmi) kelimelerini bulabilirler.

3. Streamy Ödülleri

Bir sonraki Paskalya Yumurtamız, yayıncılarla ve genel olarak konseptle dalga geçen bir yumurta. Aynı zamanda, oyun boyunca bu konsepte birçok farklı gönderme var. Özellikle göze çarpan birkaç tane var.

En iyi Dead Island 2 Paskalya Yumurtaları - 3

Oyuncular bir duvarda Streamy ödüllerine atıfta bulunan büyük plaketler bulabilecekler, bu da genellikle popüler yayıncılara verilen Stream ödüllerine bir gönderme. Ayrıca oyun sırasında, bir yayıncının yatak odası gibi görünmesi için tasarlanmış birçok oda bulabilirsiniz.

4. Youtube Özür Paskalya Yumurtası

Zaman içinde birçok yayıncı Youtube'da özüz videosu yayınlandı. Bu neredeyse platformun kendisiyle eşanlamlı hale geldi. Youtube kültürü ve benzerleriyle sürekli dalga geçen bir oyun olan Dead Island 2'de de bu görülüyor. Oyunda bu özürleri nasıl bulacağınıza gelince, bu da oldukça basit.

En iyi Dead Island 2 Paskalya Yumurtaları - 4

İlerlerken Goat Pen'in evine girmek zorunda kalacaksınız. Bu evin içinde, üzerinde çok yazılı bir özür bulunan bir beyaz tahta bulacaklar. Bu açıkça Youtube'da yaşanan birçok skandala ve ardından gelen özürlere bir göndermedir.

İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 sistem gereksinimleri

5. İçerik Oluşturma Paskalya Yumurtası

Oyundaki en açık Paskalya Yumurtalarından biri, oyunun yerleşik YouTuber'ı Amanda'nın, özellikle videosunun ilk bölümlerinde küfür edememekle ilgili bir şaka yapmasıdır. Bu, platformun küfürlerle ilgili katı kurallarına atıfta bulunuyor. Bir süredir bir YouTuber'ı takip eden herkes kesinlikle bu durumdan haberdar. Amanda'nın Paskalya Yumurtası oyundaki birçok çatılardan birinde bulunuyor. Kısacası işinizi zor.

En iyi Dead Island 2 Paskalya Yumurtaları - 5

Paskalya Yumurtasının çıkışını tetiklemek için oyuncuların yapması gereken tek şey, bu diyalog satırı ortaya çıkana kadar Amanda'nın etrafında yeterince dolaşmak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2023 14:33
Oyun grafik acik dunyasi vuruş hissiyat güzel , sadece hikaye olarak civik bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Island 2 Paskalya Yumurtaları
İlginizi Çekebilir