Dead Space 3 PC'den farklı bir şey beklemek doğru mu?

Murat Halilbeyoğlu 23.01.2013 - 10:31
Aralarında nasıl bir fark var?
Geçtiğimiz hafta demosu çıkan ve sizler için bir demo inceleme videosu hazırladığımız Dead Space 3 için Visceral Games bir açıklama yaptı.

Oyunun PC versiyonunun doğrudan port olarak çıkacağını belirten firma Dead Space 3 PC'nin sadece kendine özgü grafik ayarları olacağını belirtti.

Dead Space 3 PC'den farklı bir şey beklemek doğru mu?
Lakin oyunun port'u DirectX 11'i desteklemeyecek ve yüksek çözünürlüklü doku özelliği olmayacak.

Şunu da belirtmek gerekir ki bu grafiksel gelişim kısmı PS3 ve Xbox 360'ta da sınırlı kalacak fakat firma oyunun tüm versiyonlarının muhteşem gözükeceğini belirtti.

Bunların yanında oyunla ilgili başka bir haber ise oyunda microtransaction'ların yani ufak ödemeler ile satın alımlar yapılacağını yönünde.

Bu ufak satın alımlar oyunun silah sisteminde etkili olacak. Oyuncular tasarımlarını güçlendirmek için ya oyunda malzeme bulacak ya da gerçek para harcayacak.

Firma konu hakkında "Kaynakları gerçek parayla alabileceksiniz lakin oyundaki atıklar da sizlerin işinize yarayacaktır. O yüzden bu para harcama işlemi zorunlu bir şey değil" dedi.

Dead Space 3, şubat ayında her üç platforma da çıkacak. Unutmadan eğer elinizde Mass Effect 3 save'leriniz bulunuyorsa Origin ile oyuna bağlandığınızda Shepard zırhı sizin olacak.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Space 3 PC'den farklı bir şey beklemek doğru mu?
İlginizi Çekebilir