Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Dead Space Remake hakkında yeni bilgiler bu cuma duyurulacak

Dead Space Remake hakkında yeni bilgiler bu cuma gerçekleştirilecek olan Youtube yayınında duyurulacak, oyunun yapımcısı Motive bir fragman yayınladı.

Dead Space Remake hakkında yeni bilgiler bu cuma duyurulacak

Dead Space Remake hakkında yeni bilgiler bu cuma gerçekleştirilecek Youtube yayını ile duyurulacak. Oyunun yapımcısı Motive, daha önce Dead Space Remake hakkında yeni detayları paylaşmış ardından sessizliğe gömülmüştü. Yapımcı firmanın paylaştığı kısa fragmanda, yayının oyunun en güçlü yanlarından ses dizaynı üzerine olması bekleniyor.

Dead Space Remake bu cuma tekrar gün yüzüne çıkacak

Dead Space Remake geçtiğimiz yıl duyurulmuş ve çıkışının pek de yakın olmadığı ima edilmişti. Motive, daha önce gerçekleştirdiği yayında oyunun geliştirilme aşamasında çok erken bir safhada olunduğundan ötürü prototip denebilecek görüntüler kullanılmıştı. Oyunun çıkış tarihi hala net olmasa da cuma günü gerçekleşecek olan yayında oyundan ilk görüntüler gelebilir.
Dead Space RemakeMotive'in mesajındaki " did you hear" (duydunuz mu?) vurgusu ve fragmanda sesin ön plana çıkarılması sebebiyle yayının, Dead Space'in en güçlü yanlarından ses dizaynı ile ilgili olmasını bekleyenler de var. Motive, Dead Space'in bu yeniden yapımının oyunun aslına tamamen sadık kalınarak yapılmayacağını, farklılıklar olacağını belirtmişti. Buna örnek olarak, SSD teknolojisi sayesinde yükleme ekranlarının kaldırılacağını belirtmişlerdi. Ayrıca oyun motoru da tamamen değiştirilerek, EA'in bütün oyunlarına entegre ettiği Frostbite motoru kullanılacak.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

dün ps3 ümde dead space 1 i tekrardan oynamaya başladım.. chapter 7 deyim.. nerdeyse 15 sene oldu çıkalı, oyun hala daha atmosferi ve konusu ile insanı içine çekiyor.. korkutmayı başarıyor..

0 puan
MO
MK Okuru

evet öyle klasik bir oyun çünkü 2. oyun da gayet iyi de 3.işi aksiyona çevirdi pek iyi değil

0 puan
MO
MK Okuru

Ben oynamadım bana göre 3 oyunda remake olsa süper olurdu .

0 puan
MO
MK Okuru

Remake basit bir şey demedim. Yahu sıfırdan oyun yapsalar dahi bu kadar uzun sürmemesi lazım. Sonuçta Open World bir oyun da yapmıyorsun ki...

0 puan
MO
MK Okuru

Sana ne ben oyunu oynamadım.Ve yeni nesil grafiklerle oynamak istiyorum.

0 puan
MO
MK Okuru

Remake i, Remaster ile karıştırma. Remake öyle basit bir iş değil. Adamlar sıfırdan yapacak tüm oyunu Oturduğun yerden sana herşey kolay tabi

0 puan