Deadpool, bu sefer eski futbolcu David Beckham'dan özür diliyor

Furkan Güler 11.05.2018 - 10:49
Wade Wilson bir türlü rahat durmuyor.

Marvel evreninin çılgın kahramanı olan Deadpool için yeni klipler yayınlanmaya devam ediyor. 18 Mayıs 2018 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak olan Deadopool 2'de, ana karakterimizi güçlü bir ekip kurarken göreceğiz. Yayınlanan yeni klipte ise Deadpool'u, eski futbolcu David Beckham'dan özür dilerken görüyoruz. İlk filmde David Beckham'a laf atan karakterimiz, bu attığı laf sonrasında vicdan yapmış ve David Beckham'dan özür dilemeye gitmiş. Beckham'ın kendisini affetmesi için her yolu deneyen karakterimiz en sonunda kendini affettirmeyi başarıyor.

Deadpool, David Beckham'dan özür diliyor

Belki de filmde David Beckham'lı bir sahne bile görebiliriz. Film hakkında onlarca klip yayınlayan yapımcı ekip, filmin ana konusu ve gidişatı hakkında herhangi bir bilgi vermekten kaçınıyorlar. Süper kahraman tarzında olan filmleri pek sevmeyen izleyiciler için daha esprili ve komik bir dil ile yazılmış olan Deadpool serisi, bakalım yeni filminde gişede başarılı olabilecek mi?

Son olarak yeni filmde Cable'a karşı savaşacak olan Deadpool'u herkesten önce izlemek isterseniz, bu haberimizde yer alan talimatları izlemeniz yeterli.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2018 14:11
süper olmuş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2018 11:48
kapı sahnelerinde tam bir jim carrey maske havası aldım birebir o gibiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool, bu sefer de eski futbolcu David Beckham'a kafayı taktı
İlginizi Çekebilir