Celine Dion klibinde Deadpool'un müthiş bir dans performansı var

Ersin Kılıç 3.05.2018 - 16:44
Deadpool'dan müthiş bir dans performansı da var

Deadpool'un bu kadar başarılı olmasında ve sevilmesindeki en büyük etkenlerden birisi de pazarlama ve reklam stratejisi. Ryan Reynolds'un karakteri ile bütünleştiği serinin 2.filminde de benzer bir işleyiş karşımıza çıkıyor. Karakterin kişiliğine de uygun olan tüm absürdlükleri doğal olarak filmin tanıtımında görüyoruz. Nitekim daha önce Deadpool'u Bob Ross gibi resim çizerken görmüştük. Son olarak ise filmdeki Peter karakteri için oldukça başarılı bir Twitter hesabı yürütüldüğü ortaya çıkmıştı. İşte sinemanın renkli yüzlerinden biri olan Deadpool, bu sefer de ünlü şarkıcı Celine Dion'un klibinde ortaya çıktı.

Deadpool'un Celine Dion'un klibinde ne işi var?

Celine Dion, Deadpool 2 için Ashes isimli bir parçası bulunuyor. Filmin orjinal müzik albümünde yer alan bu parçayı muhtemelen filmde de önemli bir sahnede duyacağız. Hatta filmin fragmanındaki topuklu giyme muhabbeti muhtemelen bu şarkıda ortaya çıkabilir. işte bu güzel parça için Celine Dion bir klip çekmiş ve klipte tabi ki Deadpool'u da görüyoruz.

Deadpool, Hugh Jackman'ın kutlama videosunu sabote etti

Şarkı ile birlikte şahane bir dans performansı sergileyen Deadpool, klibin sonunda Celine Dion ile ufak bir ağız dalaşına da girmiş. Özellikle Titanik göndermesi ve Celine Dion'un Deadpool'a Spiderman demesini oldukça komik buldum. Sonuç olarak ortaya yine şahane bir çalışma çıkmış diyebiliriz. Bu başarılı parça ve klibe aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
ideefixe
ideefixe 4.05.2018 01:05
çok efsanevi bir ses.öyle böyle değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool bu sefer de ünlü şarkıcı Celine Dion'un klibini bastı
İlginizi Çekebilir