Deadpool ve Korg müthiş bir reaksiyon videosunda yan yana geldi

Ersin Kılıç 14.07.2021 - 13:14
Ryan Reynold yeni filminin tanıtımı için mükemmel bir video yayınladı ve Deadpool ile Korg yan yana geldi.

Ünlü oyuncu Ryan Reynolds sık bir şekilde kullandığı kendi Youtube hesabı üzerinden bir video yayınladı ve en sevilen iki Marvel karakteri Deadpool ile Korg yan yana geldi. Free Guy filminin tanıtımı için tabir-i caiz ise mükemmel bir yönteme başvuran oyuncu içerisinde Deadpool ve Korg karakterlerinin yer aldığı bir reaksiyon videosu ile karşımıza çıktı. Tabi bu videodaki karakterlerin bir araya gelmesinin en büyük sebebi Ryan Reynolds dışında Korg'u canlandıran ünlü yönetmen Taika Waititi'nin de Free Guy filminde yer alıyor olması.

Deadpool ve Korg, Free Guy reaksiyon videosunda bir araya geldi

Tabi bu videoda bol bol Deadpool'un Marvel evrenine katılmasıyla ilgili şakaya da yer verilmiş. Özellikle Korg'un bu ihtimali saydığı kısımda bahaneler sıralaması ve en sonunda konuşmak üzere gelen mailden bahsetmesi baya keyifliydi. Bu eğlenceli videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

2019 yılında çekimleri tamamlanan Free Guy filmi videoda da bahsedildiği gibi normal şartlarda geçtiğimiz yıl gösterime girecekti. Fakat tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Salgını sebebiyle ertelenen filmler kervanına katıldı ve yeni gösterim tarihi olarak 13 Ağustos açıklandı.

Komedi, aksiyon ve macera unsurlarını bir arada sunacak olan filmin konusu ise günümüz oyuncularının oldukça dikkatini çekecek diyebiliriz. Aksiyonun kesilmediği, silahların ve patlamaların son ermediği Paradise isimli bir şehirde yaşayan karakterimiz kısa bir süre sonra aslında bir oyun içerisinde yer aldığını öğrenecek. Evet Ryan Reynolds tarafından canlandırılan Guy isimli karakter ilk etapta bir NPC olarak, yani oynanamayan karakter (non playable character) olarak karşımıza çıkacak. Oyun sahibinin bu şehrin fişini çekmek istemesi sebebiyle büyük bir direnişin de sembolü haline geldiğini göreceğiz.

Deadpool ve Korg müthiş bir reaksiyon videosunda yan yana geldi

Yönetmenlik kariyeri dışında oynadığı rollere de renk katan Taika Waititi bu filmde oyunu sonlandırmak isteyen karakter olarak, yani Guy'ın düşmanı olarak karşımıza çıkacak. Filmde ayrıca Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery ve Utkarsh Ambudkar gibi oyuncular da filmde önemli rollerde olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool ve Korg müthiş bir reaksiyon videosunda yan yana geldi
İlginizi Çekebilir