Deadpool & Wolverine TV Reklamı Yayınlandı

Tunay Şahin 7.05.2024 - 20:30
Deadpool & Wolverine TV reklamı yayınlandı. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, Wolverine'in klasik kostümüyle aksiyon dolu maceralarını sinemada sunmaya hazırlanıyor.

Marvel Sinematik Evreni'nde Marvel Studios'un bu yıl vizyona girecek tek filmi olan Deadpool & Wolverine'e iki ay kaldı. Bu film, Disney'in 2019'daki 20th Century Fox satın alımından sonra Marvel Evreni'nde ünlü bir karakterin ilk kez yer almasını temsil ediyor. Ryan Reynolds, X-Men Origins: Wolverine'den bu yana ilk kez Hugh Jackman ile buluşarak üçlemesini tamamlamak üzere geri dönüyor. Önceki filmde Deadpool karakterinin tasviri çok sevilmemiş olsa da, Wade Wilson ile Logan'ın açılış sahnesindeki kimyaları umut vaat ediyordu. Bu enerjik kimya, 15 yıl sonra tekrar buluşan Deadpool & Wolverine'de görülüyor.

Aksiyon Dolu Deadpool & Wolverine TV Reklamı Yayınlandı

Deadpool & Wolverine'in son TV reklamı, Phil Collins'in "In the Air Tonight" şarkısıyla Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın macerasını ön plana çıkarıyor. Fragmanda Deadpool, Wolverine'e "Ben dünyaları kurtarmak hakkında hiçbir şey bilmiyorum," diyor. "Ama sen biliyorsun."

İkili, Yenilmezler: Ultron Çağı benzeri bir ortamda TVA ajanlarıyla savaşırken ve Collins'in "tüm hayatı boyunca bu anı beklediğini" söylediği sahnede The Void'un çorak topraklarında mücadele ederken görülüyor. Wolverine, mavi ve sarı renklerdeki klasik kostümüyle canlı aksiyonda ilk kez yer alıyor.

Hugh Jackman, "Onu giydiğim andan itibaren 'Bunu nasıl daha önce yapmadık?' dedim," diyor. "Çok doğru hissettirdi. Wolverine'in daha önce görmediğimiz farklı yönleri var."

Yönetmen Shawn Levy, "Her gün kendimi ayrıcalıklı hissettim çünkü iki ikonik karakteri, iki büyük film yıldızıyla çalışıyorsunuz. Bu film, üçüncü Deadpool filmi değil, Deadpool & Wolverine adını taşıyor ve farklı bir deneyim sunuyor. İlk iki filmi taklit etmeye çalışmıyor; onlar harikaydı, ancak bu iki karaktere odaklanan bir macera." dedi.

Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz'da sinemalara geliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool & Wolverine TV Reklamı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir