Death Stranding PC sürümü ne kadar gelir getirdi?

Ersin Kılıç 7.04.2021 - 17:27
İlk olarak Playstation 4 sonrasında ise PC platformu için çıkan Death Stranding, kısa sürede büyük bir satış başarısını getirmiş.

Death Stranding gibi önemli yapımların dağıtım haklarını elinde bulunduran 505 Games'in de aralarında yer aldığı önemli firmaları bünyesinde toplayan Digital Bros, altı aylık mali raporunu yayınladı. Bu rapora baktığımızda geçtiğimiz yıl PC platformuna gelen Kojima Productions imzalı Death Stranding'in çok kısa bir sürede satış rakamı anlamında iyi bir gelir elde ettiğini görüyoruz.

Death Stranding PC sürümü 23 milyon Euro gelir getirdi

Death Stranding PC sürümü ne kadar gelir getirdi?

İlk olarak Playstation 4 platformuna çıkan Death Stranding geçtiğimiz Temmuz ayında PC için çıkmıştı. Çıkışından sadece beş, altı ay sonra oyunun PC sürümünün 23 milyon Euro gibi önemli bir satış başarısı elde ettiği belirtilmiş. Yani 2021 satışları henüz bu rapor içerisinde yer almıyor diyebiliriz. Muhtemelen bu sene oyunun satış rakamlarında hatırı sayılır bir artış olduğunu düşünüyoruz. Çünkü özellikle NVidia DLSS 2.0 desteğinin gelmesi ile birlikte oyunun PC sürümünün çok daha iyi bir performans gösterdiği biliniyor. Zaten Decima Engine grafik motorunu kullanan oyunun Steam yorumlarının da olumlu olduğunu görüyoruz.

Death Stranding dışında açıklanan raporlarda farklı önemli yapımlara da yer verilmiş. Bu raporlara göre Remedy imzalı Control oyununun 2020 yılında 16 milyon Euro gelir elde ettiği gözüküyor. Asetto Corsa yaklaşık 9 milyon Euro, Ghostrunner ise yaklaşık 7 milyon Euro gelir elde etmiş durumda. Bu oyunların yanı sıra Terraria, Bloodstained ve PAYDAY 2 gibi oyunların altı aylık süreçte elde ettikleri gelire de yer verilmiş. Firmanın açıkladığı tabloya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Death Stranding PC sürümü ne kadar gelir getirdi?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 04:53
Bu arada oyun çok iyi gerçekten. Sanırım oyun hayatım boyunca yaşadığım en farklı deneyim death stranding.
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2021 05:54
Death Stranding dünyanın en iyi oyunudur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 17:36
Günümüzde PC platformuna oyununu getirmeyen tüm firmalar artık aptallık yapmış olacaktır. (Sony/Xbox'a ait firmalar hariç tabi.) Sega bile Yakuza serisini PC'ye getirerek önemli adımlar atıyor. Persona serisi de keza yavaş yavaş PC'ye gelmekte ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Death Stranding PC sürümü ne kadar gelir getirdi?
İlginizi Çekebilir