Deathloop için yeni bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 26.02.2021 - 01:58
Sony'nin düzenlediği State of Play sunumunda yeni videosu gösterilen yapımlardan birisi de Deathloop oldu.

Deathloop için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. Sony'nin geçtiğimiz dakikalarda sona eren State of Play sunumunda gösterilen bu videoda oynanış dinamiklerini biraz daha yakından görme şansına eriştik. ilk olarak E3 2019 fuarında duyurulan oyun sonrasında yeni nesile de kaydırılmıştı. Tabi oyunun bu kadar beklenmesinde arkasında yer alan Bethesda ve Arkane stüdyosunun olması da büyük pay sahibi. Dishonored oyunları ile başarılı bir grafik çizen Arkane stüdyosunun yeni oyunu Deathloop'un 21 Mayıs'ta çıkacağını da hatırlatalım. 

Deathloop, 21 Mayıs'ta çıkacak

Tabi bu videoyu ilginç kılan unsurlardan birisi de oyunun artık Microsoft çatısı altında bulunması. Microsoft bildiğiniz gibi Bethesda, Arcane gibi stüdyoların bağlı olduğu Zenimax firmasını satın almıştı. Fakat yapılan anlaşmalar sebebi ile tıpkı Deathloop gibi daha önce duyurulan oyunların Playstation 5 için geleceğini, yani planlamada herhangi bir değişiklik olmayacağını da öğrenmiştik.

4K ve 60 FPS değerlerinde çalışacağı daha önce açıklanan oyunda adından da anlaşılabileceği gibi büyük bir döngünün içerisine gireceğiz. Yayınlanan videoya baktığımızda ise iki suikastçinin ilk olarak karşı karşıya geldiklerini görüyoruz. Ayrıca Blackreef adasının daha öne görmediğimiz noktalarına da bu yeni videoda yer verilmiş. Kapalı mekanların yanı sıra videoda adanın farklı bölgelerini de görüyoruz. Bu yılın en ağır toplarından biri olan Deathloop için yayınlanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 14:07
Amaçsız bir oyun. Durmadan öldür öldür sonra tekrar diril sonra aynı döngü bi daha. James Bond'dan bayağı çakmışlar video geçişlerini.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 12:20
İyide bu kadar çizgi-film görüntüsünde olmak zorundamısınız ,,,harbiden bu nası bi yeni nesil aklım fikrim almıyor
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 15:18
Yeni nesil yoktur, söğüşlemek vardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deathloop için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir