Deathloop için yeni oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 17.09.2020 - 01:49
Arkane Lyon tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanacak olan FPS oyunu Deathloop için yeni oynanış videosu yayınlandı.

Yeni nesil konsolumuzun tanıtıldığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan yapımlardan birisi de Deathloop olmuştu. Bugün gerçekleşen Sony'nin PlayStation 5 sunumunda "Bir Taşla İki Kuş" adında yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda büyük bir döngünün içerisinde oyunun bize sunduğu bulmacaları öğrenmeye ve çözmeye çalıştığımızı görüyoruz. Dishonored ve Prey oyunlarının geliştiricisi Arkane Studios tarafından yapılan oyun noel döneminde PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Oyun ayrıca 4K çözünürlükte 60 FPS kare hızında çalışacak.

Deathloop, Arkane'in tek oyunculu oyun deneyimini çok oyunculu oynanışın heyecanı ile mükemmel bir şekilde harmanlayarak yeni bir çok oyunculu suikast deneyimi sunuyor. Oyundaki karakterimiz Colt, Dishonored oyunlarından hatırlayacağımız Blink yeteneği de dahil olmak üzere çeşitli yeteneklere sahip gibi görünüyor. Oyunda Blackreef adasının dört bir yanındaki hedefleri avlayarak döngüyü kıracak ve Colt'u özgürlüğüne kavuşturarak ana hikâyeyi deneyimleyeceğiz. İsterseniz de rakip suikastçı Julianna'yla oynamayı seçip, diğer oyuncuların hikâyelerine sızarak Colt'u öldürüp onu döngüde tutsak olarak tutmaya devam edebileceğiz. Oyunu çok oyunculu oynamak tamamen bizim isteğimize bağlı olacak.

Deathloop için yeni oynanış videosu yayınlandı

Deathloop için yeni oynanış videosu yayınlandı

Arkane Lyon'un ödüllü ekibinin birinci şahıs aksiyon oyunlarına yenilikçi yaklaşımlarıyla ortaya çıkan Deathloop oyunculara istedikleri oyun stilinde oynama özgürlüğü veriyor. İstersen dikkat çekmeden birer birer hedeflerini öldür, istersen kavgaya bodoslama dal ve mermiler havada uçuşsun. Bir dizi dünya dışı muhteşem gücün yanı sıra birçok silah seçeneğine sahip olan oyuncular bu ölümcül araçları çarpıcı oldukları kadar yıkıcı da olan çatışmalarda kullanacak. Oyuncular güçlerini ve silahlarını seçerek avcı ve avın karşı karşıya geldiği bu ölümcül oyunda hayatta kalmak için savaşacaklar.

Sony'nin PlayStation sunumunda Deathloop dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz. Oyun, 2021'in ikinci çeyreğinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya çıkacak. Oyunun yayınlanan yeni oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak videoda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 17:36
Dishonored kadar ses getirecek bence. Hitman gibi bolum bolum hedefi var gibi gorunuyor. Cok begendim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 14:18
Oyun eğlenceliye benziyor ama beni bu grafik dizaynı bezdirdi artık bunu görerek oyun oynayamayacağım teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 10:25
ney bu dishonored'in modern dünyası mı :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deathloop için yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir