Deathloop, PlayStation 5 ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 13.06.2020 - 18:00
Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayınlanacak birinci şahıs aksiyon oyunu Deathloop, PlayStation 5 ve PC için duyuruldu.

Yeni nesil konsolumuzun tanıtıldığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan yapımlardan birisi de Deathloop oldu. Dishonored ve Prey oyunlarının geliştiricisi Arkane Studios tarafından yapılan oyun yılbaşı döneminde PlayStation 5 ve PC için piyasaya çıkacak. Oyun 4K çözünürlükte 60 FPS çalışacak.

Tekrarlanan her gün, Deathloop'un bulmacasını öğrenmek ve çözmek için bir fırsat olacak. Bunu nasıl yapacağımız bize kalmış. Her bir döngüyü istediğimiz sırayla ve hızda yapabileceğiz. Oyunda iki suikastçi arasındaki ezeli mücadelenin ortasına, Blackreef adasına gidiyoruz. Adanın iç işleyişine dair ipuçlarını incelerken, stratejilerimize yeniden çalışacak ve bu döngüye son noktayı koyacağız. Ve şunu sakın unutma: İlk başta başaramazsan, denemeyi asla bırakma. Yine dene, yine öl, daha iyi öl. Ancak yolumuzdaki tek engel adanın sakinleri değil.

Deathloop, PlayStation 5 ve PC için duyuruldu

Deathloop, PlayStation 5 ve PC için duyuruldu

Deathloop'un ana hikayesini Colt ile deneyimleyeceğiz. Oyunda döngünün çalışmasını sağlayan sekiz hedefi ortadan kaldırmak için sadece bir günümüz var. Birini bile kaçırırsak, döngü sıfırlanıyor. Bu arada hedefler adanın her tarafına dağılmış durumdalar. Hepsinin tek bir döngüde yok edilmesi gerekiyor. Bir taraftan döngüyü kırmaya çalışırken, bir taraftan da adadaki hedefleri avlayacağız. Bu arada başka bir oyuncu hikayenize rakip bir suikastçı Julianna rolünde girebilir. Colt'u ortadan kaldırarak döngüyü koruyun. Kendinizi kötü hissediyorsanız siz de başka bir oyuncunun Blackreef'ine atlayarak Julianna olabilirsiniz. Çok oyunculu mod tamamen isteğe bağlı olacak, yani istediğimiz zaman açıp kapatabileceğiz. Tarantino filmleri klasmanında yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Deathloop dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Deathloop'un yılbaşı döneminde PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacağını belirtelim. Bu arada kimler bu oyunu merakla bekliyor? Fragmanda gözünüze çarpan detaylar oldu mu? Ayrıca sunumun genelinde hangi oyunlar ilginizi çekti? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2020 00:36
on numero
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 19:58
Dandik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deathloop, PlayStation 5 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir