Dedikodu: Dead Space 4 iptal!

Berkant Jeff Akarcan 5.03.2013 - 15:02
Dead Space 3'ün az satması EA'i düşündürüyor
Oyun eleştirmenlerinden oldukça farklı tepkiler alan Dead Space 3, benzer başarısını satışta gösteremedi. Videogamer sitesinin anonim tutmayı tercih ettiği bir kaynaktan gelen haberine göre bu satışlardan hiç memnun kalmayan EA, Dead Space 4'ün biletini kesti.

Dedikodu: Dead Space 4 iptal!
Henüz ön geliştirme sürecinde olduğu söylenen Dead Space 4, eğer bu iddialar doğruysa asla olmayacak. Bu iddiaları sızdıran kaynak sadece Dead Space 4'le ilgili değil, Dead Space 3'ün geliştirme süreciyle ilgili şeyler de anlattı. Dead Space 3'ün de geliştirme sürecinde neredeyse iptal edileceğini, bu yüzden de EA'in yapımcı Visceral Games'e daha çok kişiyi çekmesi adına oyuna daha çok aksiyon öğesi eklemesi konusunda baskı yaptığını söylüyor kaynak.

Dead Space 4'ün iptal talebiyse Visceral Montreal'e yaklaşık bir ay önce ulaşmış. Buna göre EA'in iki hafta önceki Los Angeles ve Montreal stüdyolarından yaptığı toplu işten çıkarmalar direkt olarak Dead Space ekibini etkileyen işten çıkarmalarmış.

Ocak ayında EA'in hissedarları ile yaptığı toplantıda şirketin CEO'su John Riccitello, Dead Space 3 ön siparişlerinin Dead Space 2'den daha yüksek olduğunu söylemişti ancak ne kadar yüksek olduğunu söylemediğine göre sonuçlar pek de iç açıcı değilmiş. EA'in Dead Space 3 için satış beklentisi ise 5 milyon adetti.

EA bu iddialara henüz bir yanıt vermedi.
Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dedikodu: Dead Space 4 iptal!
İlginizi Çekebilir