Demon's Souls grafikleri Elden Ring ekibinde baskı oluşturmuş

Ersin Kılıç 3.01.2022 - 12:07
Miyazaki grafik unsurunun hiçbir zaman ön planda olmadığını belirtirken Demon's Souls grafikleri Elden Ring ekibinde baskı oluşturduğunu belirtti.

Souls oyunlarına imza atarak oyun sektöründe önemli bir gidişata imza atan Hidetaka Miyazaki hem Elden Ring hem de geçtiğimiz yıl çıkan Demon's Souls Remake hakkında bazı açıklamalarda bulundu. PS5 için özel olarak Bluepoint Games tarafından yeniden geliştirilen Demon's Souls oyununu oynamadığını belirten Miyazaki, yine de oyunun kendi ekibinde bir baskı oluşturduğunu dile getirmiş.

Demon's Souls grafikleri Elden Ring ekibinde baskı oluşturmuş

Edge Magazine ile bir söyleşi yapan Miyazaki, oyun geliştirirken grafiklerin önemli olduğunu fakat kendileri için hiçbir zaman ilk sırada olmadığını belirtmiş. "Grafik birinci öncelik olarak belirlediğimiz bir şey değil. Grafik tarafında istediğimiz şey oyunun kendi sistemlerine, gereksinimlerine bağlı olması ve diğer geliştirme unsurlarına göre daha az öncelikli olmasıdır” diyen Miyazaki, Demon's Souls Remake sürümü hakkında sözlerine şu şekilde devam etmiş;

Demon's Souls grafikleri Elden Ring ekibinde baskı oluşturmuş

“Demon's Souls birçok eski duyguyu, birçok eski anıyı yeniden hatırlatıyor ve bu benim için biraz bunaltıcı oluyor. Bu yüzden Demon's Souls'un yeniden yapımını oynamadım, ancak bu yeni görünüme, bu yepyeni mevcut nesil grafiklere kavuştuğunu görmekten gerçekten çok memnunum. Bu, grafik ekibimden her zaman biraz özür dilediğim bir alan çünkü çok sıkı çalıştıklarını biliyorum. Ve Elden Ring üzerinde son derece sıkı çalıştılar. Grafik ekibimiz ve programcılarımız şimdiye kadar yaptığımız en iyi görünen oyunu yaratmak için birçok yeni özelliği zorluyor."

" Bluepoint Games'in düşünmediğimiz şeylerle ortaya çıktığını ve oyunun bazı unsurlarına, görsellerine ve mekaniğine, bizim yapamadığımız veya geri dönmediğimiz bir şekilde yaklaşması gerçekten eğlenceli olan bir şey. Bu yeni düşünce süreçlerini ve yeni teknikleri araştırdıklarını ve uyguladıklarını görmek benim için gerçekten heyecan verici ve ilginç bir şeydi."

Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2022 09:38
eee çok para kazanmak isteyen uyanık miyazaki oyunu ps4 ve xbox one çıkarmak isterse böyle olur tabi..
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2022 14:42
ps4 e çıkarmasın mı, ne biçim kafa bu. ne biçim insansınız siz.
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2022 09:14
Ne boş yorumdur bu. Souls oyunlarının hepsi böyle grafikte. Demons souls un o grafikte olması sırf ps5 sattırmak için yapılan birşey. Bilmiyosan konuşma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2022 14:58
dost acı söyler yeni nesilde sadece matrix grafikleri heyecanlandırdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2022 01:02
Baktığımızda anlaşılıyor. Elden Ring demons souls un yanında grafiksel olarak fersah fersah geride maalesef. Ama bu güzel gözükmüyor demek değil. Oyunun dünyasının demons souls dan kat kat daha ayrıntılı olacağına yüzde yüz eminim. Grafik önemlidir ama her şey değildir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2022 14:05
Kısaca 4K TV'de 480p kalitesinde oyun oynayacaksınız demiş. Grafik öncelikli değilse 2 nesil önceki konsolada çıkart o zaman bu oyunu. O konsoldaki oyunların göreselliği ile aynı şeyi şunuyorlar hala.
infexious
infexious 4.01.2022 15:24
Grafik umrumuzda değil dememiş oyunun geriye kalan kısımlarına göre daha az önemsiz demiş.Grafik isteyen yallah cyberpunka.
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2022 18:32
Öyle desede çok önem verdiklerine inanıyorum grafik konusunda büyük beklenti içine sokmak istemiyor oyunu bekleyenler için...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2022 14:00
demons souls grafiği kalitesinde bir sürü oyun var şu an ps5te
Kalan Karakter: 300 Gönder
Demon's Souls grafikleri Elden Ring ekibinde baskı oluşturmuş
İlginizi Çekebilir