Destiny 2: Beyond Light için yeni fragman yayınladı

Özgür Deveci 25.09.2020 - 10:01
Bungie tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera türündeki FPS oyunu Destiny 2: Beyond Light için yeni fragman yayınladı.

Geliştirici ve yayıncı Bungie, Destiny 2'nin yeni genişleme paketi Beyond Light için Europa adında bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragmana baktığımızda isminden de anlaşılacağı gibi Jüpiter'in uydusu Europa'yı görüyoruz. Destiny 2: Beyond Light genişleme paketi 10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkacak ve çıkışıyla birlikte konsol için Xbox Game Pass sistemine dahil olacak. PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia ve PC için piyasaya çıkan oyun, PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarına da geliyor.


Ek olarak Beyond Light genişleme paketi Steam'de 170,99 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı. Genişlemeyi ön sipariş ile satın alan oyuncular, egzotik kenarlı hayalet kabuğuna ve yeni bir efsanevi ambleme sahip olacak. Ayrıca oyunun yeni nesil konsollarda 4K çözünürlükte 60 FPS çalışacağını belirtelim.

Destiny 2: Beyond Light için yeni fragman yayınladı

Destiny 2: Beyond Light için yeni fragman yayınladı

Europa'nın donmuş sınırının üzerinde Piramit gemiden yeni bir güç doğdu ve altında, Karanlığın Günahkar Kell'i Eramis'in önderliğinde karanlık bir imparatorluk kuruldu. Diğer Muhafızlara katıl ve ne pahasına olursa olsun bu imparatorluğu ortadan kaldır, Karanlığın kendisini kullanmak zorunda olsan bile.

Oyunun ana özellikleri

• Europa bekliyor - Günahkarların bölünmüş hanedanlıkları, buzlu bir ay olan Europa'da toplanarak yeni imparatorluklarını kurdu. Amansız buzlu sınıra meydan oku, Altın Çağ Braytech tesisinin içine sız ve kadim buzun derinliklerinde yatan sırları açığa çıkar.

• Karanlığı kullan - Yeni bir tehditle birlikte gizemli yeni bir güç de ortaya çıkıyor: Stasis. Muhafızlar, savaş alanına hükmetmek için Ark, Solar ve Void'e ek olarak kökleri Karanlığa dayanan bu yeni elementsel gücü kullanarak destansı süper varlıklar çağıracak. Titanların, Büyücülerin ve Avcıların her biri Stasis'i farklı bir şekilde kullanır; kimi Stasis alanlarıyla düşmanları yavaşlatırken kimi ise yıkıcı bir güçle düşmanları zapt eder ve parçalar.

• Egzotik teçhizat - Europa'nın, hazineleri uzun zaman önce buzun ve karanlığın altında kalan donmuş bir Altın Çağ mezarlığından ibaret olduğunu düşünenler vardır. Sen ise bunun doğru olmadığını biliyorsun. Harabelerin altında sayısız yadigar, cephanelik dolusu silah ve daha fazlası yer alıyor. Bu üstün teknolojiyi zamanın pençesinden kap ve çorak toprakları ehlileştirmeye cüret et.

• Derin taş mahzen mezarı - Europa'nın donmuş tundrasının altında uzun bir süredir keşfedilmemiş olan Derin Taş Mahzen Mezar yer alıyor. Ateş takımın silahlarını ateşleyemeye hazır bir şekilde yaklaşıyor ve son plan harekete geçiyor.

Son olarak genişleme paketi için yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2: Beyond Light için yeni fragman yayınladı
İlginizi Çekebilir