Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc – The Witch Queen'de neler olacak?

Merlinin Kazanı 8.02.2022 - 22:39
Bungie tarafından yayınlanan Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc videosu, oyunun en büyük genişlemesi The Witch Queen'de neler olacağına ışık tutuyor.

Destiny 2 hayranıysanız, diğer binlercesinin yanı sıra, oyunun en son genişlemesi olan The Witch Queen için yüksek beklentileriniz var demektir.

Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc – The Witch Queen'de neler olacak?

Yeni macera, Hive God'ın sakladığı birçok sırrı ve muhafızların nasıl ortaya çıktığına dair yeni gerçekleri ortaya çıkarmak için Savathun'un Taht Dünyasının derinliklerine ineceğiz. Bungie'nin yayınladığı yepyeni ViDoc sayesinde, yeni genişlemenin ilk sezonu Season of the Risen'da neler olacağı hakkında heyecan verici yeni bilgiler edindik.

Witch Queen Görevleri

Witch Queen görevleri, bugüne kadarki en iddialı Destiny 2 eklentisi olarak lanse ediliyor. Her şey bir üst seviyeye taşınarak, yeni düşman türleri, yeni silahlar ve orijinal Destiny oyunundan bu yana ard arda dizilmiş olan birbirine bağlı hikayeleri bir araya getiriyor. Tüm bunlar, sonunda Savathun'un gerçekte neyin peşinde olduğunu bulmakla birlikte, kesinlikle Destiny 2 için büyük bir yıl için zemin hazırlıyor.

Season of the Chosen'dan Cabal'ın Lideri İmparatoriçe Caiatl ile birlikte çalışarak Savathun'un 'ölümsüz ordusunu' üstlenecek, onun Işık Taşıyanlarıyla yüzleşecek ve onları yok edeceksiniz. Bununla birlikte, söz konusu Işık Taşıyanların (Lightbearers) yeteneklerinizi taklit etmesi ve potansiyel olarak sizi tek atışta öldürmesi ile bu ilerleyebilirseniz, çok da iyi bir başarı elde etmiş olacaksınız. Başarılı olursanız da Hive Ghost'ları yok etme şansınız olacak.

Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc – The Witch Queen'de neler olacak?

The Witch Queen'de kesinlikle inanılmaz bir hikaye var ama aynı zamanda yepyeni bir zorluk seviyesi de geliyor – Legendary. Artık gazoz olmayıp 'Efsane Olma' zamanı geldi. Uzun yıllar süren geliştirme boyunca tanıtılan birçok baskının deneyimine benzer, ama daha zor bir deneyim sağlayacak.

Silah Üretimi

Silah işçiliği, The Witch Queen'de tanıtılan yepyeni bir unsur ve bunun nasıl uygulandığına dair bazı detayları zaten gördük. Ancak, Glaive'e daha yakından bir bakış ve yükseltmelerin nasıl çalıştığı dahil olmak üzere çok daha fazla bilgiye sahibiz.

Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc – The Witch Queen'de neler olacak?

The Witch Queen senaryosunda ilerledikçe, silahınıza yeni parçalar ekleyerek kendi Glaive'inizi yaratmaya başlayacağız. Harekatın tamamlanmasının ardından, istediğiniz zaman silah üretebileceğiniz ve onları kendi kişisel oyun tarzınıza göre şekillendirebileceğiniz da varsayılabilir. Mevcut silahları değiştirebilecek veya sıfırdan yenilerini oluşturabileceksiniz, bu nedenle paranızı bir süre saklı tutmanızda fayda var.

Void Alt Sınıf Güncellemeleri

Destiny 2: The Witch Queen'de, Void alt sınıfları oldukça büyük bir güncelleme alıyor. Tüm Muhafızlar, Void alt sınıflarında bir dizi farklı yeteneği geliştiren yeni bir güncelleme alacak.

Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc – The Witch Queen'de neler olacak?

Titanlar için, savaşın hararetinin anahtarı olan diğer Muhafızlara bir üst kalkan sağlayan yeni bir bariyer alacaksınız. Warlocklar, bir Void enerjisi topu biriktirebilecek ve düşmanın yaşam gücünü emebileceksiniz. Son olarak, avcılar için gerçek bir duyuru yoktu, ancak Nightstalker'ın gerçek potansiyelini göreceğiniz ima edildi. Solar ve Arc alt sınıfları da zamanı gelince bir güncelleme alacak.

Cadı Kraliçe Egzotik Silahlar

Her genişlemede olduğu gibi, hem PVE hem de PVP'de işleri karıştırmak için yeni Egzotik silahlar tanıtılıyor. Bu sefer, Destiny 2'ye eklenen sekiz Egzotik silah var, hepsi savaşın hararetinde kendi avantajlarına sahip.

Destiny 2: The Witch Queen'de duyurulan tüm yeni Egzotik silahlar:

  • Grand Overture – Slug Launcher
  • Parasite – Solucan Başlatıcı
  • Osteo Stiga – Birincil Makineli Tüfek
  • Titan Glaive: Edge of Action 
  • Warlock Glaive: Edge of Intent
  • Hunter Glaive: Edge of Concurrence
  • İsimleri henüz açıklanmayan iki silah daha

Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc – The Witch Queen'de neler olacak?

Cadı Kraliçe Egzotik Zırh

Tabii ki, Egzotik silahların yanı sıra, onlara karşı koymak için bazı Egzotik zırhlar da olmalı. The Witch Queen'e altı zırh parçası ekleniyor, her Guardian sınıfı için iki tane, biri Stasis tabanlı ve diğeri değil.

Destiny 2: The Witch Queen'deki tüm yeni Egzotik zırh parçaları:

  • Hoarfrost-Z – Titan Exotic
  • Osmiomancy – Warlock Exotic
  • Blight Ranger - Hunter Exotic
  • İsimleri henüz açıklanmayan üç zırh parçası daha

The Witch Queen ve ötesinde pek çok harika şeyin geleceğine şüphe yok. Bungie'nin yakın zamanda PlayStation tarafından satın alınmasıyla birlikte, hem Destiny 2'nin içeriğinde hem de henüz gelecek Bungie'nin yeni oyunlarında kesinlikle herhangi bir yavaşlama olmayacak.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2022 16:04
Oynanacak oyunlar, metro serisi , gow serisi , tlous serisi , dead space serisi , half life serisi , alan wale serisi , ve son olarakda , bioshock serisi , geri kalan oyunların alayı walalhi billahi 5 kuruş etmez parada verilmez. Tabi renk zevk diyenler olacak sizin zevkiniz benim midemi kaldırır
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2022 13:18
Hepsi popüler olan oyunlar çok yazık(Oyunlara lafım yok ama oyun kültürün beş para etmez.)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2022 08:12
bu oyunun 1.sini oynadığım dönemler son 12 yılda yaşadığım en keyifli günlerdi. klanla sabahlara kadar takılırdık. bira cips raid falan :). geçenlerde arkadaşla online oynayalım dedik ikinciyi. free versiyonu bile karman çorman ki dlcler ile iyice saçmalaşıyordur. 1. iyiydi 2. rezil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2022 21:15
WoW gibi,zorluk kademeleri ve buna göre LFR,LFD gelmeli işte o zaman oyun potasiyeli zirve yapar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2022 11:21
Hep duyuyordum başlarım dedim zaman bulamadım.Muhteşem gözüküyor.İlk fırsatta deneyeceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2022 00:11
ahh ahh .ok güzel oyunda 1000 tl verip ultimate paketini almak lazım :( :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2 Light in the Darkness ViDoc – The Witch Queen'de neler olacak?
İlginizi Çekebilir