Destroy All Humans Remake oynanış videosu yayınlandı

Berat Darıcı 2.03.2020 - 14:42
Aksiyon ve macera oyunu Destroy All Humans Remake için PAX East 2020 sırasında 14 dakikalık yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.

Black Forest Games tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Destroy All Humans Remake için PAX East 2020'de yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. 4 oyunluk serinin 5. oyunu olacak olan oyun ilk oyunun Remake versiyonu olarak karşımıza çıkmakta. Oyun 60 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyor ve 2020 yılının 2. çeyreği bitmeden önce çıkış yapması planlanıyor.

Üçüncü şahıs bakış açısı ile oynanan oyun, THQ Nordic tarafından yayınlanıyor. Oyunda Crypto adındaki bir uzaylıyı canlandıracağız. Crypto, uzaylı teknolojilerini kullanmakta. Psychokinetic güçleri var ve eliyle odaklanarak cisimleri havaya kaldırıp fırlatabiliyor. Kullanabildiği jetpack ile çevrede uçabiliyor ve hızlıca hareket edebiliyor.

Oyun ilerledikçe karakterimiz Crypto yeni güçler kazanmakta. Zihin okuma gibi eğlenceli yetenekleri var. Karakterimizi koruyan bir tanede kalkan bulunmakta. Destroy All Humans Remake, Google Stadia, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

Destroy All Humans Remake PAX East 2020 oynanış videosu paylaşıldı

Destroy All Humans gelişmiş efektler ve grafikler ile güçlendirilmiş

1950 civarında gezegenimize inen Crypto, insanlığın sonunu getirmekte kararlı. Yaşadığınız gezegenden memnun değilseniz ve keşke bir uzaylı istilası olsun diyorsanız bu oyun sizi eğlendirecektir. Karakterimiz insan kılığına da girebiliyor. İnsan öldürmeye geldim, onların kılığına girmeye değil diyorsanız kafalarına nesneler fırlatmak daha iyi bir tercih olacaktır. Uzay geminizin cephanesi bir hayli fazla. Kısa sürede silahları soğuyor ve yok etmeye tekrar hazır hale geliyor. Uzaylı teknolojileri böyle bir şey işte. Oyunda 42. bölge içinde görev yapılmış.

Oyunun grafikleri özellikle de silah efektleri ilk oyuna göre oldukça geliştirilmiş. 25 GB depolama alanı isteyen oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Önerilen sistem gereksinimleri arasında Nvidia GTX 1060, 8GB RAM ve işlemci olarak ise AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz) gibi donanımlar bulunmakta. Eğer benim grafikleri yükseltme gibi bir niyetim yok diyorsanız NVIDIA GeForce GTX 960 ekran kartı 6 GB RAM ve AMD FX-8320 (3,5 GHz) işlemci işinizi görecek. En azından oyunun yapımcısının bu haberin yazıldığı tarih itibari ile söylediği gereksinimler bunlar.

Oyunun resmi web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyun için paylaşılan 14 dakikalık oynanış videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Ary and the Secret of Seasons çıkış tarihi ertelendi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destroy All Humans Remake oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir