Destruction AllStars ilk inceleme puanları yayınlandı

Özgür Deveci 4.02.2021 - 13:56
Lucid Games tarafından geliştirilen araç tabanlı savaş oyunu Destruction AllStars'ın ilk inceleme puanları yayınlandı.

Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan oyunlardan biri de Destruction AllStars olmuştu. Fütüristik bir arenada Rocket League benzeri bir araç deneyimi sunan oyun, 2 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 5'e özel olarak yayınlandı. Oyunun yayınlanmasıyla birlikte, medya kuruluşları tarafından ilk inceleme puanları da gelmeye başladı. Oyunun PS5 için Metacritic ortalamasına baktığımızda 68 puanda olduğunu görüyoruz. Yapılan 12 incelemenin 6'sInden olumlu puan alan oyunun ilk inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Destruction AllStars ilk inceleme puanları yayınlandı

Destruction AllStars ilk inceleme puanları yayınlandı

Yıldızlar ve araçlar çarpışıyor. Tehlikeli yarışçıların en gözde spor etkinliği olan ve dünya çapında fenomene dönüşen Destruction AllStars’ta arenaya hükmedeceksiniz. Zamanlama, taktik ve yeteneğinle yoğun, araç tabanlı dövüş sisteminde ustalaşarak dünyanın dört bir yanındaki arenalarda devasa hasarlara, yıkıma ve kargaşaya yol açacaksınız. İsterseniz direksiyon başına geçip ortalığı birbirine katın, isterseniz de araçtan inip saldırılardan kaçındığın, araçları kaçırdığın, yetenekler kullanarak araçları sabote ettiğin nefes kesici bir parkur aksiyonuna atılın.

Oyunun PlayStation 5 için yayınlanan ilk inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak inceleme puanları yayınlanmaya devam ettikçe listenin güncelleneceğini belirtelim.

Metascore: 68 (PS5)

GameCrate: 90

Shacknews: 80

Game Informer: 80

Daily Star: 80

GamePro Germany: 78

Critical Hit: 75

4Players.de: 72

Millenium: 70

Jeuxvideo.com: 65

PlayStation Universe: 50

TheGamer: 40

VGC: 40

Ars Technica: Bekleniyor

Kotaku: Bekleniyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destruction AllStars ilk inceleme puanları yayınlandı
İlginizi Çekebilir