Destruction AllStars oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 6.11.2020 - 11:00
Lucid Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan araç tabanlı savaş oyunu Destruction AllStars'ın oynanış videosu yayınlandı.

Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan oyunlardan biri de Destruction AllStars olmuştu. İngiltere merkezli oyun stüdyosu Lucid Games tarafından geliştirilen oyun fütüristik bir arenada Rocket League benzeri bir araç deneyimi sunuyor. Oyunun yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda oyundaki karakterlerin tanıtıldığını görüyoruz. Hem araç içi hem de araç dışı aksiyon sahnelerinin gösterildiği fragmanda, karakterlerin sahip olduğu oyun mekaniklerine de yer verilmiş. Yaklaşık 2 dakika uzunluğunda olan oynanış videosu, savaş alanına renkli bir görünüm getiriyor. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Buna ek olarak oyunun 4 farklı oyun modu bulunuyor. Mayhem, klasik bir deathmatch moduna benziyor. Hem tek başına hem de takım halinde oynanabilen bu oyun modunda, en yüksek puana sahip olan oyuncu oyunu kazanıyor. Carnado ise risk ve ödül odaklı bir oyun modu olarak karşımıza çıkıyor. Mayhem ile benzer özelliklere sahip olan bu modda, daha fazla puan kazanmak istiyorsanız aracınızı feda etmeniz gerekebilir. Bu da hem tek başına hem de takım halinde oynanabiliyor. Stockpile, sadece takım halinde oynanabiliyor. Bu modda amaç, belirli bölgeleri ele geçirip kontrol altında tutmak. Gridfall'da ise 16 araç sahneye girecek, ancak sadece biri arenadan galip çıkacak. Bu modda hayatta kalmak istiyorsanız tüm oyun içi yeteneklerinizi kullanmanız gerekecek.

Destruction AllStars oynanış videosu yayınlandı

Destruction AllStars oynanış videosu yayınlandı

Dünya çapında fenomene dönüşen Destruction AllStars’da, yıldızlar ve araçlar çarpışıyor. Tehlikeli yarışçıların en gözde spor etkinliği olan Destruction AllStars’da arenaya hükmedeceksiniz. Zamanlama, taktik ve yeteneğinizle yoğun, araç tabanlı dövüş sisteminde ustalaşarak dünyanın dört bir yanındaki arenalarda devasa hasarlara, yıkıma ve kargaşaya yol açacaksınız. İster direksiyon başına geçip ortalığı birbirine kat, isterse araçtan inip saldırılardan kaçındığın, araçları kaçırdığın, yetenekler kullanarak araçları sabote ettiğin nefes kesici bir parkur aksiyonuna atıl ya da yeterince kaos yaratarak AllStar'larının özel yeteneklerle dolu eşsiz kahraman araçlarını güçlendir. 16 ünlü AllStar'dan meydana gelen Destruction ekibi, eğlence ve yıkım için yarışmayı heyecanla bekliyor. Aksiyonun su gibi aktığı oyunda öngörülemez yarışmalara katılıp Küresel Destruction Federasyonu Şampiyonu olmak için savaşacaksınız.

Destruction AllStars, önümüzdeki yılın Şubat ayında piyasaya çıkacak ve PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verilecek. Son olarak oyunun yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destruction AllStars oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir