Deus Ex yazarı Mass Effect 5 ekibine katıldı

Alparslan Gürlek 5.07.2022 - 11:08
BioWare ekibine katılan oldukça tecrübeli Deus Ex yazarı, Mass Effect 5 projesinde görev alacak. Serinin hayranları için çok iyi haber!

Deneyimli anlatı tasarımcısı Mary DeMarle, Mass Effect 5 oyununda görev yapmak üzere BioWare'e katıldı. Eidos Montreal'de daha önce görev yapmış, Deus Ex yazarı ödüllü isim şimdi de Mass Effect'in yeni oyununda görev yapacak. BioWare proje direktörü Michael Gamble, Twitter'da yaptığı duyuru ile hem hayranlardan hem de oyun endüstrisinden övgü dolu bir karşılama aldı.

Deus Ex yazarı Mass Effect 5 oyununda görev yapacak

DeMarle, Deus Ex serisini yeniden canlandıran ve oldukça başarılı bir isim. Ödüllü yazar şimdi ise karşımıza Mass Effect 5 oyunuyla çıkacak ve bu serinin hayranları için oldukça iyi bir haber. Serinin oyunları arasındaki zaman diliminin uzun olmasının avantajlarından, vaktiyle Interactive Arts in Sciences'da şöyle bahsetmişti:

"Deus Ex oyunları arasında on yıl olduğu için şanslıydık, çünkü hepimizin ilk oyunlarla ilgili güzel anıları vardı. Ancak anılar ve gerçekler her zaman birbirini tutmaz. Bu yüzden oyunlar arasında uzun bir aranın olması iyiydi. Ayrıca biz 'onlar gibi olmadığımızı' düşünen insanlar gibi büyük zorluğuna da sahiptik.

Deus Ex yazarı Mass Effect 5 ekibine katıldı

Benim için sinir bozucu olan şey ise insanların basit cevaplarla her şeyi hemen anlamak istemesi. Birçok insan olaylara yalnızca kendi bakış açılarından ve kendi vizyonlarından bakıyor çünkü tek bildikleri bu. Daha derine inme ve gerçekten bakabilme kapasitemiz varsa, olayları başka yönlerden de görmeye başlarız."

Mass Effect 5 hakkında konuşmak için henüz çok erken olsa da, en azından hikaye anlatımı yönünde güvenilir ellerde olduğunu bilmek güzel. Nisan ayında yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunları için yapılan açıklamaları da buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 5.07.2022 18:03
Nasıl bir hikaye çıkaracaklar çok merak ediyorum. Özellikle Shepard olacak mı olmayacaksa nasıl olacak bekleyip göreceğiz..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2022 12:05
Andromeda'dan sonra hiç umudum yok artık. DA kanadında da serinin en zayıf halkası Inquisition'ın hikayesini devam ettiriyorlar Solas haberlerine bakılırsa, yani oradan da güzel bir iş çıkmayacak gibi. Zaten Inquisition'ı seven kitleye bakılırsa çoğunluğu hiç Origins oynamamış insanlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deus Ex yazarı Mass Effect 5 ekibine katıldı
İlginizi Çekebilir