Yeni Mass Effect oyunu ve Dragon Age için açıklamalar

Atıf Doğan Özcan 14.04.2022 - 15:35
BioWare, Dragon Age 4 ve yeni Mass Effect için bazı güncellemeler geliyor. Firmaya göre oyunlar "Muhteşem bir şey olacak şekilde şekilleniyor".

BioWare, Dragon Age ve Mass Effect serilerinin son oyunlarıda dahil olmak üzere geliştirmekte olan çok fazla sayıda yeni projeye sahip. Bugün yaptığı açıklama ile Yeni Mass Effect oyunu ve Dragon Age için yeni bilgiler verdi. Stüdyo her iki oyun içinde perdeyi tamamen kaldırmaya hazır değil, ancak şirket ileride büyük bir açıklama yapana kadar şimdilik hayranlarına küçük bilgi içeren açıklama yapmakla yetiniyor.

Yeni Mass Effect oyunu ve bir sonraki Dragon Age muhteşem olacak

Genel direktör Maciej Kurowski bir blog yazısında BioWare’in kendisini her zaman teknik yönlerden zorlamasını istediğini ve bunun da Dragon Age’in son oyunu içinde geçerli olduğunu belirtti. Kurowski, Dragon Age 4 veya yeni adı her ne olursa olsun karakterlerin BioWare teknolojisindeki gelişmeler sayesinde eskisinden daha fazla “kişiliğe” sahip olacağını söyledi.

“Dragon Age için teknoloji tarafında yaptığımız bazı müthiş işler hakkında konuşmak için sabırsızlanıyorum. Oyunda ki karakterleri çok ciddiye alıyoruz ve onları geçmiştekinden daha fazla kişiselleştirmeye çalışıyoruz.” dedi. “Daha fazlasını söyleyemem ana zamanla söyleyeceğiz” diye ekledi.

Kurowski, “Size oyunu göstermek için sabırsızlanıyoruz! Muhteşem bir iş çıkıyor ortaya.” dedi.

Yeni Mass Effect oyunu ve Dragon Age için açıklamalar

Bu arada yaratıcı yönetmen John Epler de benzer açıklamaları kabul etti ve oyun hayranlarına yeni Dragon Age’in güzel bir şekilde geleceğini söyledi.

Epler, “Dragon Age hakkında çok özel şeyler var. Aynı şekilde Dragon Age topluluğu içinde özel şeyler var” dedi. “Cosplay, teoriler oluşturma, bilgi akışları, hayran kurguları – bunları çoğu gerçekten inanılmaz. Hepiniz bu yaptıklarınızla bizi her gün mahcup ediyorsunuz ve daha fazlasını paylaşmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.”

BioWare, bir sonraki Dragon Age yeni Mass Effect hakkında "Muhteşem bir şey olacak şekilde şekilleniyor"

Yeni Mass Effect oyunu ve Dragon Age için açıklamalar

Yeni Mass Effect oyununa gelecek olursak, BioWare bu konuda oldukça sıkı bir tutum izledi ve oyunun yalnızda “erken” geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı. Oyunun hayranları bir süre daha başka bir açıklama gelmeyeceğine kendilerini ikna etmeli. “Bunun hakkında daha ayrıntılı konuşabilmemiz için biraz zaman gerekiyor, ancak neler üzerinde çalıştığımızı size göstermek için sabırsızlanıyoruz” şeklinde açıklama yaptı şirket.

Dragon Age ve yeni Mass Effect ‘in ötesinde, BioWare, kısa süre önce Legacy of the Sith genişletilmesini ekleyen MMO Star Wars: The Old Republic’i desteklemeye devam ediyor.

BioWare, tüm bu bilgileri yeni BioWare Topluluk Güncellemesi blog yazısı serisinin bir parçası olarak paylaştı. Bu, oyun güncellemeleri ve geliştirici röportajları da dahil olmak üzere stüdyonun sahne arkasında yapılan çalışmalar hakkında yeni bilgiler paylaştığı, devam eden bir blog yazısı dizisi olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 19:22
Sony EA bu firmayı kendi haline terketmişken sen sahip çık.Bu firma sana bethesta yi aratmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Mass Effect oyunu ve Dragon Age için açıklamalar
İlginizi Çekebilir