Devil May Cry 5 için mükemmel bir video daha yayınlandı

Furkan Güler 20.09.2018 - 10:59
Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun diğer oyun karakterlerini korkutuyor!

Devil May Cry serisinin çekirdek olarak tabir edilen geliştirici kadrosunun geliştirdiği yeni oyun için fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Dante'nin yine dükkanında oturduğunu ve rahatını bozmadığını görüyoruz. Kıyamet kopsa umurunda olmayacak karakterimiz, yine son anda olaylara müdahale edecek. Ayrıca diğer oyunlardan tanıdığımız Lady ve Trish karakteri oyunda yer alacak. Ancak bu karakterlerin oynanabilir olup olmayacağı belli değil.

Devil May Cry 5 oynanış videosu

Hikayede ise Dante'nin kayıp olduğu, bu sırada Red Grave City'de şeytanların ortaya çıktığı, bundan dolayı Nero'nun harekete geçtiği söyleniyor. Ancak Nero'nun kolunu nasıl kaybettiği ise hala belirsizliğini korumakta. Tüm bunların yanında oyunun Deluxe sürümünde Nero için dört adet özel Devil Breaker kolu da duyuruldu. Bir tanesi MegaMan'den tanıdığımız Mega Buster olarak karşımıza çıkacak. Bu kola özel bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşacağımız gibi oyun için de Mega Buster'a özel animasyonlar da olacak.

Tokyo Game Show'da duyurulan bu yeni içeriklerden sonra Capcom'un oyun hakkında ilerleyen aylarda yeni bilgiler duyurması bekleniyor. Bakalım oyun, serinin sevenlerini memnun edecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2018 14:05
Benim anlamadığım thrish , lady bile oyunda yer alirken vergil hâla piyasa da yok.Gecmis gunlerde çıkan sızıntılar da neronun kolunu kesiyor ve gene kayboluyor umarım sadece o sahne ile son bulmaz.Vergil bunu haketmiyor..V diye sacma karakter oyun da lady,thrish bile oyunda vergil yok !!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2018 11:37
*SPOILER*




sevgili merlin, neronun konulun nasıl koptuğu az çok ortada, ilk oyundan hatırlayacağınız corrupt vergil geri dönüyor ve kolu kesip alan o, henüz amacının ne olduğu belli değil tabi.

*SPOILER*
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry 5 için mükemmel bir fragman daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir