Devil May Cry 5 için yeni bir hikaye videosu daha yayınlandı

Ahmet Özçilingir 4.03.2019 - 11:51
DMC 5 için geri sayım başladı.

Devil May Cry serisinin hikayesini özetleyen yeni bir hikaye videosu yayınlandı. Capcom'un yayınladığı videoda serinin önceki oyunlarına kısa bir bakış atılıyor. Devil May Cry 5 için geri sayım başladı. Devil MAy Cry 5'te Nero ve Dante'nin yeni sıra, yeni bir karakter olan V ile tanışacağız. Her 3 karakterin de farklı bir oynanış deneyimi sunacağı Devil May Cry 5, 8 Mart'ta yayınlanacak. Capcom USA tarafından yayınlanan Devil May Cry 5 - The Story So Far adlı hikaye videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz. 

Devil May Cry 5 çıkış tarihi

Devil May Cry serisini kısa bir özeti niteliğindeki video, oyunun hikayesine uzak oyuncular için oldukça değerli bir kaynak diyebiliriz.

Yıllar süren bekleyiş sona eriyor. Devil May Cry 5'in çıkışına artık sayılı günler kaldı. PC, Playstation 4 ve Xbox One için 8 Mart'ta yayınlanacak olan Devil May Cry 5'te, Resident Evil 7 ve Resident Evil 2'de kullanılan RE Engine oyun motoru kullanılıyor. Kaplama kalitesi ve ışıklandırmaları ile dikkat çeken oyun motoru, optimizasyon konusunda da oldukça iyi bir çıkartıyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry 5 için yeni bir hikaye videosu daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir