Devil May Cry 5 Special Edition PS5 ve XSX sürümü geliyor

Alparslan Gürlek 17.09.2020 - 01:34
Devil May Cry 5 Special Edition sürümü PlayStation 5 ve Xbox Series X için duyuruldu. Vergil, oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Efsane hack and slash oyunlarından Devil May Cry 5 Special Edition için PS5 ve Xbox Series X sürümü duyuruldu. Hali hazırda mevcut konsollardan oynanabilen oyunun özel sürümü, birçok yeni içerikle birlikte PlayStation 5 için de geliyor.

Devil May Cry 5 Special Edition yeni nesil konsollara geliyor

Devil May Cry 5 Special Edition, oynanabilir bir karakter olarak Vergil'in yoğun olarak talep edilen gelişine ek olarak, yeni nesil konsollar tarafından desteklenen çok sayıda yeni özellik ve oyun moduyla birlikte geliyor. Devil May Cry 5 Special Edition ile Capcom, ışın izleme teknolojisi ve gelişmiş 3D ses gibi yeni nesil özelliklerin, Turbo Mod ve Efsanevi Kara Şövalye Modu gibi hayranların en sevdiği modların ve dahil edilmesiyle şık aksiyonun önünü yükseltiyor. Deluxe Edition ve EX Color Pack içeriği. Devil May Cry 5 Special Edition, PlayStation 5 ve Xbox Series X için mevcut olacak ve dijital sürüm, yeni nesil konsollar için ilk gün lansman oyunları olarak gelecek. Fiziksel sürümlerin yayın zamanlaması daha sonraki bir tarihte paylaşılacaktır.

Ayrıca DMC 5 Special Edition'un Xbox Series X sürümü, Xbox Series S ile de uyumlu olacak. Yeni nesil konsollara gelecek sürüme takiben Capcom'un oyun motoru RE Engine de yeni nesile hazırlanıyor. Resident Evil serisinin birçok oyununun geliştirildiği bu oyun motoru yeni nesil konsolların özelliklerine adapte ediliyor. Resident Evil 7, Resident Evil 2 ve Resident Evil 3 gibi popüler oyunlarda imzası bulunan yazılım, DMC 5 Special Edition'u yeni nesil konsollara taşıyor. Oyuncular yeni nesil konsollarında 120 FPS'e kadar kare hızı alabilecek, 4K kalitesinde oynayabilecek ve ışın izleme teknolojisi kullanabilecek.

Devil May Cry 5 Special Edition PS5 ve XSX sürümü geliyor

Yeni nesil konsolların gücü, Efsanevi Kara Şövalye Modu ve Turbo Mod gibi yeni oyun modlarının dahil edilmesiyle Devil May Cry 5 Special Edition'daki muhteşem şık aksiyonu deneyimlemenin yeni yollarının kilidini açtı. Her mod, becerilerini sınırlarını zorlamak isteyenler için yeni ve farklı bir zorluk seviyesi sunar. Ek bir meydan okuma arayan hayranlar, en tecrübeli şeytan avcılarını bile becerilerini ve tarzlarını Çılgın sayıda düşmanla karşı karşıya getirerek parmak uçlarında tutmayı vaat eden yeni bir zorluk seviyesi olan tehlikeli Efsanevi Kara Şövalye Modunda artan düşman sayısıyla boğuşabilirler. Adrenalin bağımlıları, daha hızlı ateş ve akıcı kombinasyonlara izin vermek için oyun hızını yüzde 20 artıran Turbo Mod'un artan hızına karşı tepki sürelerini kısaltabilirler.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 14:17
gtx 780ti'ın bile orta yüksek ayarlarda 60fps 4k oynatabildiği bir oyun, 4k ps cilere hayırlı olsun.
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 11:55
Ne oyunlar gelecek sen bir de onu düşün. Senin gtx yerlerde.
burak_55
burak_55 18.09.2020 10:57
He he o dediğinden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry 5 Special Edition PS5 ve XSX sürümü geliyor
İlginizi Çekebilir