Dexter yeni sezon için kısa bir teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 30.04.2021 - 14:51
Kuralları olan bir seri katilin hikayesini anlatan Dexter yeni sezon için kısa bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Bir dönemin en çok takip edilen dizilerinden biri olan Dexter yeni sezon bölümleri ile birlikte bu yıl içerisinde tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. içindeki karanlığı bastıramayınca babasının yönlendirmesi ile kuralları olan bir seri katile dönüşen Dexter Morgan'ın hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni bölümleri ana serinin kaldığı yerden devam edecek. Eskiden olduğu gibi Show Time kanalında yayınlanacak olan dizinin yeni sezonu limitli bir seri olarak bu yılın sonbahar aylarında karşımıza çıkacak. Prodüksiyon aşamasının ardından çekimlerine başlanan dizi için yeni bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Dexter yeni sezon teaser videosu yayınlandı

Öncelikle haberin bundan sonrasının seriyi ya da finalini izlemeyen takipçilerimiz için Spoiler, yani keyif kaçırıcı olabileceği uyarısını yapalım.

Dexter yeni sezon için kısa bir teaser yayınlandı

Dexter final sezonunda karakterin kendisini ölmüş gibi gösterdiğine tanıklık etmiş ve küçük bir kasabaya yerleştiğini görmüştük. Yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda burada odunculuk yapan Dexter'ın dürtülerini bastıramadığını ve bir kişiyi daha meşhur masasına yatırdığını görüyoruz. Bu kısa videoda son dönemde Nobody filmiyle de gündeme gelen "Don't let me be misunderstood" parasına yer verilmiş.

Daha önce Dexter izlediyseniz dizinin her sezonunda farklı bir rakibe odaklanıldığını da biliyorsunuzdur. Daha önce yapılan açıklamalarda bu yeni bölümlerde Dexter'ın yeni rakibi olarak Kurt Coldwell isimli bir karakter gösterilmişti. Iron Lake kasabasının en güçlü isimlerinden biri olarak karşımıza çıkacağı belirtilen bu karakterin eski bir kamyon şoförü olduğu ve şu anda da sahip olduğu kamyonlar ile güçlü bir imaj çizeceği belirtilmişti. Ayrıca daha önce Shawshank Redemption, Thor Ragnarok gibi birçok önemli film projesinde çalışan Clancy Brown'ın Coldwell karakterine hayat vereceği belirtilmişti. Brown'ı aynı zamanda Detroit Become Human oyununda canlandırdığı Hank Anderson ve Sünger Bob serisinde sesiyle hayat verdiği Bay Yengeç karakteriyle de hatırlıyoruz.

Show Time daha önce bu yıl içerisinde yayınlanacak olan Dexter'ın yeni sezonunun sadece 10 bölüm süreceğini ve limitli bir sezon olacağını açıklamıştı. Karaktere hayat veren Michael C. Hall'ın tekrar bu rolü üstleneceği dizinin baş yapımcılığını ise ilk dört sezona da hayat veren Clyde Phillips üstlenmiş. Michael C. Hall ayrıca yeni sezon ile ilgili yaptığı açıklamada oldukça eleştiri alan final sezonunu unutturacaklarını da belirtmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 20:38
Son sezonu çok kötü bitmişti. Toparlayacaklardır.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 12:04
Bir halt yapamazlar. Bu düşük profilli diziyi izlemeyin, izlettirmeyin!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dexter yeni sezon için kısa bir teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir