Dexter yeni sezonu için bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 28.05.2021 - 17:00
Show Time kanalında mini dizi olarak yayınlanacak olan Dexter yeni sezonu için kısa bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Dexter yeni sezonundan geçeceği bölge adına fikir veren bir teaser video daha yayınlandı. Bir dönemin en sevilen dizilerinden biri olan Dexter, yeni sezon bölümleri ile birlikte bu yıl içerisinde tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dexter Morgan'ın hikayesini kaldığı yerden anlatacak olan bu yeni dizide karakterin akibetini daha yakından görme şansımız olacak. Eskiden olduğu gibi Show Time kanalında yayınlanacak olan dizinin yeni sezonunun mini seri olarak planlandığı açıklanmıştı. 

Dexter yeni sezon videosu yayınlandı

Öncelikle haberin bundan sonrasının seriyi ya da finalini izlemeyen takipçilerimiz için SPOILER, yani keyif kaçırıcı olabileceği uyarısını yapalım.

Dexter yeni sezonu için bir video yayınlandı

Dexter final sezonunda izleyenlerin hatırlayabileceği gibi karakterin kendisini ölmüş gibi gösterdiğine ve küçük bir kasabaya yerleşerek odunculuk yaptığına tanıklık etmiştik. Yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda ise yerleştiği kasabada doğal olarak farklı bir isim kullandığını ve kasaba halkına kendini sevdirdiğini görüyoruz. herkesin selam verdiği, hal hatır sorduğu karakterimiz bir vitrinde gördüğü bıçaklara bakışı ise eski günlerine olan özlemini gözler önüne seriyor denebilir. Yayınlanan bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dexter yeni sezonu hakkında;

Daha önce Dexter izlediyseniz dizinin her sezonunda farklı bir rakibe odaklanıldığını da biliyorsunuzdur. Daha önce yapılan açıklamalarda bu yeni bölümlerde Dexter'ın yeni rakibi olarak Kurt Coldwell isimli bir karakter gösterilmişti. Iron Lake kasabasının en güçlü isimlerinden biri olarak karşımıza çıkacağı belirtilen bu karakterin eski bir kamyon şoförü olduğu ve şu anda da sahip olduğu kamyonlar ile güçlü bir imaj çizeceği belirtilmişti. Ayrıca daha önce Shawshank Redemption, Thor Ragnarok gibi birçok önemli film projesinde çalışan Clancy Brown'ın Coldwell karakterine hayat vereceği belirtilmişti. Brown'ı aynı zamanda Detroit Become Human oyununda canlandırdığı Hank Anderson ve Sünger Bob serisinde sesiyle hayat verdiği Bay Yengeç karakteriyle de hatırlıyoruz.

Show Time daha önce bu yıl içerisinde yayınlanacak olan Dexter'ın yeni sezonunun sadece 10 bölüm süreceğini ve limitli bir sezon olacağını açıklamıştı. Karaktere hayat veren Michael C. Hall'ın tekrar bu rolü üstleneceği dizinin baş yapımcılığını ise ilk dört sezona da hayat veren Clyde Phillips üstlenmiş. Michael C. Hall ayrıca yeni sezon ile ilgili yaptığı açıklamada oldukça eleştiri alan final sezonunu unutturacaklarını da belirtmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2021 09:36
adam yaşlanmış biraz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dexter yeni sezonu için bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir