Dexter yeni sezonundan ilk fragman geldi

Murathan Özlü 26.07.2021 - 11:04
Dexter geri dönüyor! Ünlü seri katilin bıraktığı yerden 10 yıl sonrasında geçecek olan dizinin 6. sezonu 7 Eylül'de izleyici ile buluşacak

Ünlü seri katil Dexter geri dönüyor! Comic-Con Home sırasında ilk fragmanın yayınlanan dizi, 7 Kasım 2021'de izleyici ile buluşacak. Dizinin başrol oyuncusu ve Dexter'ı aynı kalacak; Emmy ödüllü Michael C. Hall Dexter: New Blood,  "Dexter'ın ikinci finali" olarak lanse ediliyor.  Orijinal dizinin ilk 4 sezonunu yöneten Clyde Philips, bu yeniden yapımın da başında olacak. Jennifer  Carpenter ve John Lingtow'da dizide üstlendikleri rolleri ile - Deb Morgan  ve "Trinity Killer"  Arthur Mitchell" dizide yer alacaklar. Ancak Mitchell'ın dizide yalnızca bir flashbackte yer alacağı ifade ediliyor.

Dexter geri dönüyor!

Dexter geri dönüyor! İlk fragman ve bazı detaylar!

Clyde Philips Dexter: New Blood'ın, Dexter'ın 9.cu sezonu olarak değil tamamen farklı bir hikaye olarak ele alınması gerektiğini ifade etti. Dizi, son sezonun kaldığı yerden yıllar sonrasını ele alacak.  Buradan sonrası Dexter'ın finali ve gelecek yapım için spoiler içerebilir!

Orijinal Dexter serisi,  Dexter'ın bir oduncu olarak yeni bir hayata başlaması ile sona ermişti. Bu olayın 10 yıl sonrasında başlayacak olan Dexter: New Blood'da, New York'un taşrasında "Jim Lindsay" takma adıyla yaşayan Dexter'ı göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dexter yeni sezonundan ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir