Diablo 3 hayranlarına kötü haber

Murat Halilbeyoğlu 12.02.2011 - 14:42
Blizzard CFO'su korkulan şeyi söyledi.
Blizzard CEO'su Mike Morhaime, dün DICE'ta yaptığı bir konuşmada firmanın halen Diablo 3'ün konsol versiyonu için planlamalar yaptıklarını ancak şu anda esnekliğinden dolayı platform olarak PC'yi tercih ettiklerini belirtti.

Morhaime "Sanırım Diablo gibi bir oyunun konsolda gayet güzel oynanabileceği konusunda bir argüman verebiliriz. Nitekim bizim de bu konuda araştırmalarımız oluyor" dedi.

Diablo 3 hayranlarına kötü haber
Blizzard başkanı yine de halen ortalıkla birkaç sorun olduğunu ve konsol versiyonu yapılmaya başlamadan önce bunların halledilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Sorunlardan bir tanesi PC'de çok rahat yapılan ek paketlerin hazırlanmasındaki zorluk.

Morhaime bu arada Diablo 3'ün oyunu konsollara port etme konusunda tüm Blizzard oyunları içerisinde en kolayı mı olacak sorusuna evet cevabını verdi.

Geçen akşam yatırımcıların katıldığı bir finans toplantısında firmanın CFO'su Thomas Tippl bu sene Blizzard'dan ikinci bir oyun beklenilmemesi gerektiğini sıradaki oyunun ancak 2012'de geleceğini belirtti. Elbette bu Stracraft 2'nin ek paketi veya Diablo 3 olabilir.

Tippl "Blizzard Entertainment henüz dünya çapındaki oyununun çıkış tarihini açıklamadığı için 2011 için beklentimiz Blizzard tarafından bu sene içerisinde yeni bir oyun çıkmayacağı yönünde. Ancak 2012'de Blizzard tarafından iki büyük oyun beklemeliyiz" dedi.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3 hayranlarına kötü haber
İlginizi Çekebilir