Diablo 3'ün betasına nasıl başvurulur?

Murat Sağlam 6.09.2011 - 11:11
Biraz şans işi olduğunu belirtmemiz gerek
Blizzard, Diablo 3'ün beta testine katılacak oyuncuları yavaş yavaş belirlemeye başladı ve sitesinden açtığı başvuru linki ile sizlerin de bu testte yer alabileceğinizi gösterdi. Peki beta testinde yer almak için ne gerekiyor? Öncelikle bir adet orjinal Blizzard oyunu sahibi olmanız gerekiyor. Ardından bu oyunu sahip olduğunuz ya da yeni açacağınız Battle.Net hesabına entegre etmelisiniz.

Diablo 3'ün betasına nasıl başvurulur?
Entegrasyon işleminin ardından, Account Management sekmesinden, Games&Codes linkine tıklayarak System Check programını indirmeniz gerekiyor. Bu programı indirip çalıştırdığınız anda Diablo 3'ün betasının aday adayı oluyorsunuz diyebiliriz. Aslında tam aday adaylığı değil ama yine de bundan sonrası tamamen Blizzard'ın keyfine ve sizin şansınıza kalıyor.

Şöyle bir tüyo verelim, sistem özellikleri çok yüksek ve çok düşük olan oyuncuların Beta'da yer alma şansı büyük bir ihtimalle daha yüksek olacaktır. Zira beta testin amacı bir yandan da optimizasyon sorunlarını gidermek olduğundan, ara düzeyde sistemlere göre yüksek ve alçak sistem özelliklerinin şansı daha yüksek olacaktır diye düşünüyoruz. Hadi durmayın, başvurun.

just click the Games & Codes section of your Account Management page, and then select the Beta Profile Settings option from the drop-down menu. You’ll be prompted to download the System Check beta opt-in application; running it will opt you in to the Diablo III beta. If your system specifications change, you can run the System Check application again to update your information.
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ün betasına nasıl başvurulur?
İlginizi Çekebilir