Diablo 4 için üç aylık geliştirme raporu yayınlandı

Murathan Özlü 5.07.2021 - 00:36
Blizzard, merakla beklenen Diablo 4 için geliştirici güncellemelerini yayınlamaya devam ediyor.

Blizzcon 2019’da duyurulan Diablo 4’ün son durumu hakkında yeni bir bilgilendirme yayınlandı. Blizzard’ın düzenli olarak yayınladığı içerik güncellemelerinden sonuncusu, karakter özelleştirmelerinden kamera açılarına kadar bir sürü nokta hakkında bilgilendirme içeriyor.

Diablo 4 için üç aylık geliştirme raporu yayınlandı

Blizzard; “Sanat tasarımı Diablo’yu Diablo yapan en önemli etkenlerden biri. Karanlık zindanlarımızdaki uğursuz ışıklandırmalarımız atmosferi etkilemeseydi, oyuncularımızı yeterince etkileyemezlerdi. Veya özenle çalışılarak hazırlanan animasyon ve görsel efektler olmadan, dövüş hissiyatı yeterince içgüdüsel olmazdı.” diyerek sanat ekibinin önemini vurguluyor.

Diablo 4 için üç aylık geliştirme raporu yayınlandı

Karakter tasarımlarının, Diablonun “ana elementleri” olan sınıflar ve canavarlar için vazgeçilmez bir detay olduğunu vurgulayan Blizzard, Diablo 4’ün, önceki oyunlarına göre karakter tasarımı konusunda çok daha geniş bir yelpaze ile geleceğinin de altını çiziyor.  Ardından, Diablo 4’ün içindeki bir sinematikten alındığını ifade ettikleri, Lilith’i gösteren bir kare ile detaylara geçiyorlar.

“Oyundaki detay seviyesi, saç, göz, kıyafet simülasyonlarına kadar pek çok alanda çok ileri gittiklerini” belirten Diablo 4 geliştirici ekibi, makalenin devamında gelişme gösteren render tekniklerinden değişen kamera açılarına dek pek çok konuda detaylı açıklamalarda bulunuyor. Teknik detaylara boğulmak isteyen okurlarımız, şu linkten açıklama postunun tamamını okuyabilirler.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 5.07.2021 00:43
Tarih verin.eski kafayla yaparlarsa 5 senede bitmez bu oyun.yeni nesil diablo yu bilmiyor ve insanlar artık(eski oyuncular hariç)çok ta heyecanlanmıyor diablo için.3 teki curcuna ve heyecan bu oyunda olmaz.
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2021 09:04
Acelen ne? Hatasız çıksında isterse 5 sene sonra çıksın. Hala akıllanmadınız. Cyberpunk a da böyle çabuk çıkarsınlar diye adamlara baskı yaptınız adamlar senin gibilerin baskıları yüzünden oyunu hatalı halde erkenden çıkarmak zorunda kaldı. Sonra da suçu adamlara attınız neden erken çıkardınız diye
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2021 16:51
dediklerinize katılıyorum,bence ne az 3 senesi var daha eylül ayında diablo 2 re cıkacak onu satacaklar falan :(
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2021 14:04
Kesinlikle katiliyorum bu oyunun kitlesi surekli yas aliyor yeni nesil de bu tarz oyunlara ilgi gostermiyor diablo 3 ciktiginda kac saat sirada beklemistim kutulu alabilmek icin simdi bu yasimda aynini yaparmiyim bilmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4 için üç aylık geliştirme raporu yayınlandı
İlginizi Çekebilir