Diablo 4 için yeni bir video sızdırıldı

Alparslan Gürlek 8.08.2022 - 11:54
Diablo 4 alfa testlerinden sızdırılan ekran görüntüleri ve oynanış videoları internete düşmeye başladı.

Diablo 4 alfa testlerinden sızan görüntüler internete düşmeye başladı. Bazıları yayınlandıktan sonra kaldırılsa da elimizde oyunun karakter oluşturma ekranına dair bazı yeni detaylar içeren bir video var. Son zamanlarda geliştiricilerin arkadaşlarının ve ailelerinin oyunun alfasına erişebildiğini ve oynadıkları haberlerini almıştık. Görünen o ki sızdırılan bu yeni görüntüler de yine o sürüme ait.

Diablo 4 için yeni video sızdırıldı

Sızdırılan yeni videoda karakter özelleştirme ve zorluk seçim ekranlarını görebiliyoruz. Kaldırılan ancak sizlerin buraya tıklayarak ulaşabileceği yeni video oyunun alfa sürümünden alınmış. Özel sürümlerde sızıntı yapan kişilerin daha kolay tespit edilebilmesi için yer alan filigranı görebilirsiniz. Muhtemelen bu görüntüleri yayınlayan kişiyi de kolayca tespit edeceklerdir.

Ortaya çıkan karakter oluşturma ekranı, oyuncuların seçebilecekleri yüz ve vücut tiplerini gösteriyor ancak bunun son sürümde de aynı şekilde karşımıza çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz. Yani üzerinde eleştiriler yapabilmek için henüz çok erken bir sürümden alınmış.

Diablo 4 için yeni bir video sızdırıldı

Öyle görünüyor ki Diablo 4 oyununda oyunu öğretmek için karşınıza çıkartılan metinleri kapatmanın bir yolu yok. Bunun yerine bunları daha çok ya da daha az görebileceğiniz farklı seçenekler sunulacak. Sızdırılan kısa videonun bize verdiği bütün detaylar ne yazık ki şimdilik bu kadar.

Kısa bir süre önce Diablo 4 beta sürümünün de Battle.net üzerine eklendiği iddia edilmişti ancak henüz beta için resmi bir tarih verilmedi. Blizzard'ın beklenen yapımı Diablo 4 2023 yılında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S ve PC platformları için çıkacak. Henüz net bir çıkış tarihi verilmiş değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2022 08:08
sızdırmasalarda olurmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4 için yeni bir video sızdırıldı
İlginizi Çekebilir