Diablo III: Book of Cain'in çıkış tarihi duyuruldu

Murat Halilbeyoğlu 30.11.2011 - 14:08
"Ben filmini bekliyeceğim" demeyenler için
Blizzard'ın merakla beklenen oyunu Diablo III için henüz net bir çıkış tarihi beklenirken, firma tarafından hazırlanan Diablo III: Book of Cain kitabının çıkış tarihi duyuruldu. Amerika'da 13 Aralık'ta çıkacak kitap 35 dolara satılacak. Diğer bölgeler için 7 Şubat 2012'de raflarda olacak. Kitap diğer bölgeler için çıkarken içeriğinde lokalizasyon da yapılacak.

İçinde pek çok çizimin de yer aldığı  kitapta Brom, Mark Gibbons, Jim Gurney, John Howe, Alan Lee, Iain McCaig, Jean-Baptiste Monge ve Adrian Smith'in sanat çalışmaları yer alıyor.

Book of Cain kitabı bizlere şeytanlar tarafından kuşatılmış Sanctuary adlı dünyanın başlangıcını ve hikayesini kronolojik bir şekilde anlatacak. Deckard Cain tarafından hazırlanan kitap daha sonrasında evlatlık kızı Leah'a kalmış.

Diablo III: Book of Cain'in çıkış tarihi duyuruldu
Kitabın içerisinde Sanctuary'nin yaratılış hikayesi ve High Heavens ile Burning Hells arasındaki ebedi savaş anlatılıyor. Bunların yanında Zakarum'un yükselişi, Horadrim gelenekleri, hayatın başlangıcı ve Sanctuary'nin coğrafyası da kitaptaki bilgiler arasında. Son olarak kitapta Tristram'ın yok oluşu gibi Diablo III'te karşılaşacağımız önemli anlar da not olarak eklenmiş.

Temmuz ayında duyurulan Book of Cain için geçtiğimiz Blizzcon'da ona özel bir panel bile yapılmıştı.

Merakla beklenen oyunun çıkışı için ise hala sadece "önümüzdeki sene" deniyor. 
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 22:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo III: Book of Cain'in çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir