Diablo Immortal blog sayfası yeni bilgiler veriyor

Ersin Kılıç 10.05.2022 - 13:51
Son olarak çıkış tarihi ve PC duyurusu ile karşımıza çıkan Diablo Immortal blog sayfası içerisinde oyuna dair yeni bilgiler yer alıyor.

Diablo Immortal blog sayfası açıldı. uzun süredir geliştirilen oyunun son olarak çıkış tarihi 2 Haziran olarak açıklanmış ve Diablo Immortal PC sürümü geleceği de sürpriz bir şekilde duyurulmuştu. Oyun bu tarihte mobil platformlar için çıkarken PC sürümü ise açık beta sürecine girmiş olacak. İşte çıkış tarihi yaklaşan oyunun yeni içerik sayfasında da bazı yeni bilgilere yer verildiğini görüyoruz.

Diablo Immortal blog sayfası açıldı

Oyundaki bazı bölgeler, yaratıklar ve bu bölgelerde karşılaşacağımız bazı düşmanların seslendirmelerine yer verilmiş. Oyunun blog sayfasına buradan ulaşabilir, konuyla ilgili yapılan açıklamaya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Diablo Immortal blog sayfası yeni bilgiler veriyor

“Realm of Damnation ve bu bölgeye hayat katan sesler ile ilgili bu en yeni blog yazımız spoiler içerir. Öykü Tasarımcısı Ryan Quinn ve Sanat Direktörü Hunter Schulz, Kapalı Beta Testi ve Frozen Tundra bölgesinin bitişinin ardından hikâyenin devamının ön tanıtımını yaparken onlara katıl.

Steve Blum'un seslendirdiği iblis lordu Skarn'ın diyarına gir ve onu durdurmaya çalışırken The Forest of Misery gibi çarpık bölgeleri aş. Yolculuğun tehlikeli olacak. Bu yüzden The Last Vestige'de hayatta kalanlardan ve Kimberly Brooks'un seslendirdiği meleklerin baş savaşçısı Verathiel'den yardım iste.

Eşsiz Demon Gate görevlerinin ve yepyeni zindan Pit of Anguish'in eklenmesiyle önceki bölgelerde olduğu gibi bu bölgede de bolca aktivite bulunuyor. Realm of Damnation'da katledilecek iblis bitmez. Her zamanki gibi, resmi çıkışa yaklaşırken bloglarımızda seninle daha çok güncelleme paylaşmayı iple çekiyor ve bu yazımızı okurken çok eğlenmeni umuyoruz!

Sanctuary'de görüşmek üzere! “

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo Immortal blog sayfası yeni bilgiler veriyor
İlginizi Çekebilir