DICE, Gamescom'da Battlefront 2 için özel bir gösterim hazırlıyor

Furkan Güler 20.08.2017 - 12:23
Battlefront serisinin takipçileri EA Games'in Gamescom sunumunu sabırsızlıkla bekliyor.
İlk oyunu ile birlikte Star Wars evreninde bulunan efsanevi savaşlarda yer aldığımız yeni  Star Wars Battlefront serisinin ikinci oyunu gümbür gümbür geliyor. Tüm DICE ekibinin oyun üzerinde özel olarak çalıştığını belirten EA Games, Gamescom sırasında Star Wars: Battlefront II için özel bir gösterim hazırladığını belirtti.

Gamescom'un ana sahnesinde gerçekleşecek olan bu gösterim sırasında 21 Ağustos tarihinde, saat 19:30'da Fondo: Imperial Shipyard haritası üzerinde 24 oyuncuyu Starfighter Assault modunda kapışırken göreceğiz. İlk oyuna nazaran daha geniş çaplı oynanış mekanikleri bulunan Star Wars Battlefront II'nin bu sefer gerçek anlamda hem Star Wars severleri, hem de FPS sever oyuncuları memnun etmesi bekleniyor. Diğer bir yandan geride bıraktığımız gün Starfighter Assault moduna özel yayınlanan fragmanda moda dair daha geniş çaplı bilgiler elde etmiştik. Yayınlanan oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsini,


Yayınlanan diğer oynanış görüntüleri ile birlikte beklenti çıtasını yukarılara taşıyan yeni oyunu şimdiden merak içerisinde bekliyoruz. Son olarak oyunun açık betasının 6 - 9 Ekim arasında yapılacağını belirtelim. Oyun ise 17 Kasım 2017 tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformları için raflarda yerini alacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
DICE, Gamescom'da Battlefront 2 için özel bir gösterim hazırlıyor
İlginizi Çekebilir