DICE, PC oyuncularına daha çok sevgi gösterecek

Murat Halilbeyoğlu 4.03.2011 - 12:26
Karl Magnus Troedsson: "PC oyuncularına çok güveniyoruz"
DICE genel müdürü Karl Magnus Troedsson PC oyunculuğunun öldüğünü veya eskisi gibi olmadığını belirten her görüşün saçmalık olduğunu söyledi.

Bildiğiniz gibi DICE'ın merakla beklenen oyunu Battlefield 3'ün asıl platformu PC, dolayısı ile Troedsson'un söylemlerine göre PC sahiplerinin konsol sahiplerinden daha fazla sevgi görmeleri de muhtemel.

DICE, PC oyuncularına daha çok sevgi gösterecek
"Bana sanki PC'yi biraz gereğinden fazla kenara itmişiz gibi geliyor. Bunu daha önce de açık açık söylemiştim, Battlefield: Bad Company'nin PC versiyonunu yapamadığımız için çok üzgünüz. Bütün sebep adam eksikliğinden kaynaklandı. Dolayısı ile hem Frostbite motorunu oluşturup, ondan sonra oyunu konsola çıkartıp, ondan sonra da PC'ye çıkartabilecek yapımız yoktu. O kısımda başarısız olduk."

"Ama bu sorunu Bad Company 2 ile çözdük. Şimdi sırada Battlefield 3 var ve bizce artık PC cemaatine ekstra sevgi göstermenin zamanı geldi, kaldı ki biz PC oyunculuğuna da aşırı derecede güveniyoruz. İki yıl önce, hatta belki bir yıl önce insanlar PC oyunculuğunu reddediyorlar, PC oyunculuğu öldü diyorlardı. Bu tarz sözler boşa sarf edilmiş saçma sapan sözlerdir."

PC oyuncuları olabilecek en hardcore oyunculardır. Online oyunların Xbox ve PS3 üzerinde arttığı bir gerçek, orada da pek çok hardcore oyuncu var ancak PC bizim esas kitlemiz."
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
DICE, PC oyuncularına daha çok sevgi gösterecek
İlginizi Çekebilir