Dijital boyama oyunu April mayıs ayında piyasaya çıkacak

Nagihan Selin İnce 10.05.2018 - 20:44
April IOS'a çıkıyor

April, Mayıs ayında IOS üzerinde çıkacak.Son zamanlarda kitapçılarda, kırtasiyelerde ne çok yer kaplayan kitapların boyama kitapları olduğunu fark etmişsinizdir. Çocuklar için olanların yanında bu dönem yetişkinler için boyama kitapları da son derece popüler. Stres atmanın bir yolu olarak sayılan boyama April ile IOS'a geliyor. 

Son derece gerçekçi boyama oyunu April Mayıs bitmeden piyasaya çıkacak

April ile çocukluğunuza doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz, son derece gerçekçi renklerle klasik stil boyamaya kendinizi o kadar kaptırabilirsiniz ki saatlerinizi telefon ve tabletin başında geçirmeye başlayabilir hatta boyadığınız resimleri bastırıp duvarınızda bir yer ayırabilirsiniz. 

Pürüzsüz renklendirme özellikleri, yüksek kaliteli görünüm, kaliteli içerik ve ilerledikçe daha fazla fotoğrafın kilidini açmanızı sağlayan benzersiz bir oyun sistemine sahip April.

İşyerindeki yoğun bir günün ardından dinlenmek isterseniz, işe gidip gelirken toplu taşımada fazla zaman geçiriyorsanız veya çocuğunuzla biraz eğlenirken, April güzel bir seçim olabilir.

Eğer boyama yapmaktan keyif alan biriyseniz kesinlikle April 'a aşık olacaksınız! 24 Mayıs tarihinde Apple'da yayınlanacak olan oyunun Android'e ne zaman geleceği yakın bir zamanda duyurulacak.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dijital boyama oyunu April yakın bir zamanda piyasaya çıkacak
İlginizi Çekebilir