Dijital olarak düzenlenecek olan EA Play 2021 tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 12.05.2021 - 11:09
EA Games yaptığı açıklama ile yeni oyunlarını tanıtacağı EA Play etkinliğinin 22 Temmuz tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu.

Oyun fuarlarını yakından takip ediyorsanız EA Games'in bir süredir EA Play adında kendi etkinliğine imza attığını biliyorsunuzdur. Eskiden E3 içerisinde konferans ve sunumlarını gerçekleştiren EA Games, her ne kadar fuarda yer alsa da etkinlik için kendi başına hareket etme kararı almıştı. Geçtiğimiz yıl ise Covid- 19 salgını sebebiyle iptal edilen E3 fuarının ardından tarih olarak da farklı bir aralık ile karşılaşmıştık. Bu sene de benzer bir karar alan EA Games, EA Play etkinliğinin Haziran yerine Temmuz ayına kaydırıldığını açıkladı.

EA Play etkinliği 22 Temmuz'da düzenlenecek

EA Games yaptığı açıklama ile EA Play 2021'in 22 Temmuz'da düzenleneceğini ve tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi tamamen dijital olacağını açıkladı. Tarih ve dijital olacağı açıklanan bu etkinlik ile ilgili daha fazla detaya ise yer verilmedi. EA Games sosyal medya hesaplarından sadece etkinlik logosu ve şekillerin yer aldığı bir teaser yayınladı. 

Dijital olarak düzenlenecek olan EA Play 2021 tarihi belli oldu

Tabi EA Play tarihinin Temmuz olarak açıklanmasının ardından akıllara ilk gelen konu Battlefield 6 duyurusu oluyor. Bazı sızıntılar ile karşımıza çıkan oyunun son olarak haziran ayında duyurulacağına dair haberler gelmişti. EA Games muhtemelen dijital olarak düzenlenecek E3 fuarında oyunun duyurusuna imza atabilir. Daha ayrıntılı bir bakışa ise EA Play etkinliğinde kavuşabiliriz. 

Diğer taraftan Battlefield 6 dışında EA Play'den bu sene beklentilerin büyük olduğunu söyleyebiliriz. Yeni Mass Effect, FIFA, Dragon Age ve Skate 4 gibi oyunların yanı sıra firmanın bu etkinlikte yeni oyun duyurularına imza atması da bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dijital olarak düzenlenecek olan EA Play 2021 tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir