Dinsel öğeler içeren yeni korku oyunu Gray Dawn duyuruldu

Nagihan Selin İnce 4.05.2018 - 23:22
Şeytana uydun...

Interactive Stone, yeni birinci şahıs korku oyunu olan Gray Dawn'ın 2018 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu birinci şahıs atmosferik gerilim oyununda, çocuklardan birini öldürdüğünden şüphelenilen İsveç doğumlu bir papaz olan Abraham'ı canlandıracak oyuncular ve onun aslında çocuğu öldürmediğini kanıtlamaya uğraşacaklar.

Şeytan çıkarma sevenleri böyle alalım, Grey Dawn tam onlara göre

Oyuncular nesnelerle etkileşime girecek ve kayıp çocuğun arkasındaki gizemi bulmak ve papazın masumluğunu kanıtlamak  için oyunda ilerlemelerine yardımcı olacak bulmacaları çözecekler. Oyun boyunca, oyuncular hem gerçek hem de gerçek olmayan iki tane evrende gezinecekler, bu da onları  aldatma ile gerçek arasında karakteri kurtarma macerasına atacak. 

Daha önce yayınlanan fragman canlı renkler ve çiçeklerle başlayarak izleyiciyi bir peri masalı hikayesi beklemeye iterken birden karanlıklaşan ortam, eski püskü neredeyse cehennemi andıran bir yere dönüşüyor. Çiçeklerin ortasında tüm masumluğu ile uzanan erkek çocuk ise bu ikinci görüntüde bir kötü ruh tarafından ele geçirilmiş gibi duruyor. Oyuncuların iki evren arasında gidip geleceği nokta bu. Oyunun çıkışı için tam tarih henüz verilmedi. Yeni yayınlanan fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 14:42
Hangi korku oyunu dinsel öge içermiyor ki? Açıklasanız ya! Hepsi mutlaka dini/büyüsel öge içeriyor. Bir tarikat var, bir din oluşturmuşlar, inananlar/tarikat üyeleri var, ya şeytana taparlar ya da şeytani bir varlığa/tarikat liderine... Bir ritüel vardır ve bunun şeytani sonuçları. Hep aynı klişe...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2018 16:11
Bi bu eksikti ha :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dinsel öğeler içeren yeni korku oyunu Gray Dawn duyuruldu
İlginizi Çekebilir