Direniş başlıyor! Artık tam zamanı!

Merlinin Kazanı 14.08.2011 - 12:49
Sony, Resistance 3'ün dünya lansmanına üç hafta kala özel hediyeli ön siparişleri almaya başladı
İlk çıkışı ile oyunseverlerin kalbini kazanmayı başaran, FPS (First Person Shooter) türünün en iyi örneklerinden biri olan Resistance, şimdi de serinin üçüncü oyunu ile çok da iddialı bir şekilde geliyor. 7 Eylül 2011’de dünya lansmanı yapılacak Resistance 3, oyun otoriteleri tarafından 10 üzerinden 9'dan yüksek  bir puan ile taçlandırılmayı ve dünya çapında rekor satış adetlerine ulaşmayı hedefliyor.

Direniş başlıyor! Artık tam zamanı!
Resistance 3, bu güçlü hedefler ile 7 Eylül’e hazırlanırken, Sony de Resistance 3’ü bekleyenlere özel Resistance 3 kupa hediyesi ile  ön siparişleri toplamaya başladığını belirtiyor. 1957 Amerika'sında geçen serinin üçüncü oyununda, ikinci oyunun bittiği zamanın dört sene ilerisinde bulacak oyuncular kendilerini. Chimera ırkı dünyayı ele geçirmiştir ve insanlık yer altında saklanmaktadır. Dünyayı kurtarmak için bir şans doğmuştur. Çıkılan bu yolculuk sadece ailemizi değil tüm dünyanın kaderini değiştirebilecektir.

Ön siparişleri hem online satış kanallarından hem de mağazalardan yapabilirsiniz

Ön sipariş en son 5 Eylül’e kadar, tüm elektronik marketlerde ve D&R, Overgame ve Sony Centre'larda hem online kanaldan hem de mağazalar üzerinden yapılabiliyor. Özel kupa hediyesi ile Resistance 3 139 TL’ye satın alınabiliniyor. Bütün bu Resistance 3 Paketi de 7 Eylül'de siz oyun severlerle buluşuyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 17:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Direniş başlıyor! Artık tam zamanı!
İlginizi Çekebilir