Dishonored 2'nin başarım listesi yayımlandı

Onur Güner 22.09.2016 - 11:46
Bu başarıları kazanmak zor olacak gibi
Serinin ilk oyunu ile kendisine kitle kazanmayı başaran Dishonored serisinin yeni oyunu için artık gün sayıyoruz. Oyuncuların merakla beklediği oyun için yapımcı şirketi Bethesda Softworks, oyun içerisinde kazanılacak başarıların bir listesini paylaştı. Zira listeye baktığımızda ise hemen hemen 50 tane başarı var kazanılması gereken. Genel paylaşım ve hikaye modu ile alakalı olan bu başarımlar ise, oyunun genel yapısına dair oldukça fazla keyif kaçıran (SPOİLER) içeriyor. Ayrıca listeye geniş açıdan bakıldığında ise, bütün başarımların kazanılması için oyunun senaryo modunun en az 3 kere bitirilmesi gerekiyor.

Dishonored 2'nin başarım listesi yayımlandı
Özellikle oyunlarda bunun gibi başarılar kazanmayı seven oyuncular gerçekten bu keyfi sonuna kadar yaşayacaklar. Sırf başarı kazanmak için suikastlar gerçekleştirecek ve bazı başarılar için sabrımızı sonuna kadar zorlayacağız. Oyunun başarım listesinde en çok ilgiyi çeken ise, oyunu herhangi bir özel güç uygulamadan bitirmek. Bakalım bu başarımların hepsini kazanan bir oyuncu olacak mı göreceğiz.

Dishonored 2'nin başarım listesi yayımlandı
Unutmadan; oyun 11 Kasım 2016 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2016 17:12
Steam başarım hilesinin önüne geçmezse onu da başaranlar olacaktır(!) Zaten bu oyunu oynayamayacak olmanın hüznü var omuzlarımda :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dishonored 2'nin başarım listesi yayımlandı
İlginizi Çekebilir