Dishonored'da stealth oynanış sizi ne kadar tatmin edecek?

Murat Halilbeyoğlu 2.10.2012 - 11:27
Kaç saat boyunca saklanabilirsiniz?
Dün sizlere Dishonored oyununda başından beri benzetmesi yapılan Thief konseptinden vaz geçildiğini belirtmiştik. Bu belki bazılarınız için hayal kırıklığı yarattı ve stealth oynanışı doyasıya yaşayamayacağımız fikrini doğurdu fakat o kadar da üzülmeye gerek yok.

Dishonored'da stealth oynanış sizi ne kadar tatmin edecek?
Yakın zaman önce oyunun yönetmenleri Harvey Smith ve Raphael Colantonio Dishonored'ın doğrudan oynanış ile 12-14 saat arasında süreceğini belirtmişti. Bu "doğrudan" oynayıştan kastımız düşmanlarınızı katlederek ilerleyip ekstra bir çaba harcamamak demek.

Lakin bu tarz oynanış ile oyunun tadının çıkmayacağını düşünen pek çok oyuncu için oyun daha uzun sürecek.

Oyunun resmi forumlarında oynanış süresini yanıtlayan Dan Todd cevap olarak "Benim hayalet olarak ve hiç kimseyi öldürmeden oynadığım oyunum 22 saat sürdü. Lakin ben heryeri didik didik aramadım ve her şeyin çözümünü de önceden biliyordum. Dolayısı ile heryeri araştıran ve çözümleri kendisi bulacak olan kişilerde oyun daha uzun sürecektir" diye yazdı.

Dolayısı ile stealth oyunu aksiyona tercih edenler, o kadar da üzülmeye gerek yok. GOLD olan Dishonored 12 Ekim'de piyasaya çıkacak.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dishonored'da stealth oynanış sizi ne kadar tatmin edecek?
İlginizi Çekebilir