Disney etkinliğinde yeni Marvel oyunu duyurulacak

Ersin Kılıç 16.08.2022 - 16:44
Sahip olduğu markalar ile sinema ve dizilerde olduğu kadar oyunlarda da oldukça iddialı olan Disney, Marvel oyunlarını da kapsayan bir etkinlik duyurdu.

Disney özellikle son yıllarda almış olduğu markalar ile bildiğiniz gibi yer aldığı tüm kulvarlarda oldukça iddialı bir hale geldi. Her ne kadar sinema tarafında, özellikle son Star Wars üçlemesi ile eleştiri oklarını üzerinde toplasa da firmanın eli oldukça sağlam. işte firma hem Disney markası altında çıkacak oyunları hem de Marvel tarafındaki yapımlar için özel bir etkinlik yapılacağını duyurdu. Üstelik bu etkinlikte mevcut yapımlar dışında yeni Marvel oyunu da duyurulacak.

Yeni Marvel oyunu geliyor

Disney bildiğiniz gibi 9 - 11 Eylül tarihleri arasında D23 Expo etkinliğine imza atacak. Bu etkinlikte Star Wars ve Marvel Sinematik Evreni hakkında yeni duyurular yapılacağı gibi farklı panellere yer verileceği de açıklanmıştı. İşte Disney yaptığı yeni açıklamada bu panellerden birisinin oyunlara özel olacağını duyurdu. 9 Eylül'de Türkiye saati ile 23:00'da düzenlenecek olan bu panelde Disney ve Marvel oyunlarını göreceğiz.

Disney etkinliğinde yeni Marvel oyunu duyurulacak

Sunumda Dreamlight Valley, Midnight Suns ve Lego Star Wars: The Skywalker Saga gibi duyurulan ve hali hazırda çıkan oyunların yanı sıra yeni bir Marvel oyununun duyurulacağı da belirtildi. Bu duyuru daha önce sık sık yapım aşamasında olduğu belirtilen oyuna ait olacak.

Hatırlayacağınız gibi özellikle Uncharted serisinde oldukça aktif bir rol oynayan Amy Hennig'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı belirtilmişti. İşte Skydance tarafından geliştirilen bu projenin duyurusu D23 Expo panelinde yapılacak. Ekim 2021'de yapım aşamasında olduğu belirtilen bu oyunun Fantastic Four odaklı olabileceği söylenmişti. Tabi ne olduğunu görmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney etkinliğinde yeni Marvel oyunu duyurulacak
İlginizi Çekebilir